Yardım Wifiden donanım arşivi foruma giremiyorum

Reaksiyon skoru
71
Şuan mobil veri deb konu açıyorum wifi ile girdiğim zaman 403 forbidden diyo wifi yavaş da değil neden böyle oluyo bilen var mı

Kullandığınız tarayıcının ön belleğini ve çerezlerini temizleyin.

internetinde koruma vardır ebeveyn koruması bendede vardı bazı sitelere erişmim yoktu o yüzden özelliklede böyle forumlara turkcell superonline mı kullanıyorsun.

tamam aynısı benimde başıma geldi. Paket değişikliği yapınca otomatik olarak açıyorlar korumayı. İnternet senin üzerineyse turkcell uygulamasında yapabilirsin. Yoksada kime aitse 532 yi arayıp yapabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam aynısı benimde başıma geldi. Paket değişikliği yapınca otomatik olarak açıyorlar korumayı. İnternet senin üzerineyse turkcell uygulamasında yapabilirsin. Yoksada kime aitse 532 yi arayıp yapabilir.
bu arada sana bi gizli bilgi veriyim. Banada turkcell de çalışan bir abi söylemişti 532 aradığında eğer direk müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsan. Müşteri şikayeti demen yeterli oluyor direk seni müşteri hizmetine bağlıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sana bi gizli bilgi veriyim. Banada turkcell de çalışan bir abi söylemişti 532 aradığında eğer direk müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsan. Müşteri şikayeti demen yeterli oluyor direk seni müşteri hizmetine bağlıyor.
Yok olmuyo hocam güvenli internet kapalı olmuyo mobil veriden girebiliyorum ama ne alakaysa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,891
Üyeler
183,181
Son üye
ensr
Geri