Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 355
- Konu Sahibi Konu Sahibi
SS atsana bi
SS atsana bi
Yasaklanmışsın moderatörlerler konuşmayı dene pcde yada telefonda vpn açtığında da girebiliyorsan wifi açık iken bu engellemeden kaynaklı
VPN kullanmıyorum ki hiç hocamYasaklanmışsın moderatörlerler konuşmayı dene pcde yada telefonda vpn açtığında da girebiliyorsan wifi açık iken bu engellemeden kaynaklı
Hayır sana kullanıyorsun demedim zaten wifiye bağlı iken pc yada telde vpn açıp gir eğer girebiliyorsan ip block vardır 403 forbidden yasak erişim hatasıVPN kullanmıyorum ki hiç hocam
O zaman hocam ben bı önce güvenli interneti kontrol edeyim, olmadı bakarım vpn biraz daha uğraş istiyorHayır sana kullanıyorsun demedim zaten wifiye bağlı iken pc yada telde vpn açıp gir eğer girebiliyorsan ip block vardır 403 forbidden yasak erişim hatası
VPNle sunucuya erişebilirsen wifide, adminlere yaz bi baksınlar etiketle burayaO zaman hocam ben bı önce güvenli interneti kontrol edeyim, olmadı bakarım vpn biraz daha uğraş istiyor
güvenli interneti kapatıp geldim pcden yazıyorum şu anVPNle sunucuya erişebilirsen wifide, adminlere yaz bi baksınlar etiketle buraya
yeeeeygüvenli interneti kapatıp geldim pcden yazıyorum şu an![]()
Güvenli internetinin açık olacağı hiç aklıma gelmedibüyük ihitmal erişim engelini forumdakiler değil benim internet veriyor o yüzden 403 forbidden hatası aldım
Yeni paket tanımlayınca otomatik güvenli aileden başlatıyormuş superonline, aklında bulunsunGüvenli internetinin açık olacağı hiç aklıma gelmedi
Sansüronline kullanmam aslaYeni paket tanımlayınca otomatik güvenli aileden başlatıyormuş superonline, aklında bulunsun