Win 10 ürün anahtarı win 11 olur mu?

Veloctyz

80+
Reaksiyon skoru
4
Hocam selamlar yakın zamanda şu laptopu aldım gelmesini bekliyorum şuanki laptopda win 10 single language home sürümü var ve ürün anahtarıyla beraber yeni laptop gelinece
1:win 11 pro mu 11 home mu aklımda pro var zaten homedeki herşeyi sahip üstüne özlelikleri var neden olmasın
2:şuanki anahtar win 11 pro yazsam ve bundaki anahatarı devre dışı bıraksam olur mu
3: biraz alakasız ancak bios güncellemekden çok korkuyorum sıkıntı olur diye bios güncellemek gerekli mi?

Diger forumda cevapladık.
Gelen pc freedos mu?
Key lazım olursa yazarsın.
Home var, pro bakarız.

Hocam selamlar yakın zamanda şu laptopu aldım gelmesini bekliyorum şuanki laptopda win 10 single language home sürümü var ve ürün anahtarıyla beraber yeni laptop gelinece
1:win 11 pro mu 11 home mu aklımda pro var zaten homedeki herşeyi sahip üstüne özlelikleri var neden olmasın
2:şuanki anahtar win 11 pro yazsam ve bundaki anahatarı devre dışı bıraksam olur mu
3: biraz alakasız ancak bios güncellemekden çok korkuyorum sıkıntı olur diye bios güncellemek gerekli mi?
Lisans laptopla gömülü geldiyse onu başka yere aktaramıyorsun.

Deneme sürümü kurup cmd den lisanslı gibi göster olsun bitsin.

Lisans laptopla gömülü geldiyse onu başka yere aktaramıyorsun.

Deneme sürümü kurup cmd den lisanslı gibi göster olsun bitsin.
Evt hocam eski laptop gomuluymus aktara.iyorum ya win 11 home yada pro birini için lisans alcaz zaten var intertde 150 TL yada @snop02 tarafından hediye alicaz :/ laptop ya salı ya Çarşamba eline ulaşır bı şekilde yazarım tekrar buraya zaten adam aklını windows kurmayidsa bilmiyom onun içinde DC den yardım lazim

Evt hocam eski laptop gomuluymus aktara.iyorum ya win 11 home yada pro birini için lisans alcaz zaten var intertde 150 TL yada @snop02 tarafından hediye alicaz :/ laptop ya salı ya Çarşamba eline ulaşır bı şekilde yazarım tekrar buraya zaten adam aklını windows kurmayidsa bilmiyom onun içinde DC den yardım lazim
İnternette kodlar var ben bedava etkinleştiriyorum hep para vermene gerek yok.

Hocam sizin discord yada whatsapp verebilme şansınız var mı eski laptopu kaldıracağım gelince windows kurmayı tam bilmiyorum yardım için yanlış bi şey yapmayak daha yeni aldık
Rufus ile gpt seçerek yazın, laptoptan boot kısmından flashı ilk sıraya alıp yukleyin birçok youtube anlatımı var.
Sorun yasarsanız konu açın bunlar sıkıntı yapılacak durum yok.
Laptop ne marka?
Forumda iso konum var, ozelleştirme vs istersen detaylı anlatımım var.

Rufus ile gpt seçerek yazın, laptoptan boot kısmından flashı ilk sıraya alıp yukleyin birçok youtube anlatımı var.
Sorun yasarsanız konu açın bunlar sıkıntı yapılacak durum yok.
Laptop ne marka?
Forumda iso konum var, ozelleştirme vs istersen detaylı anlatımım var.
Hocam nasıl oldugunu az çok biliyorum ancak bir arkadaş o işi dosyası üstünde medya bilmem ne diyordu öyle yapınca direkt hazır yukluyormus sanırım rufusla ugrasmadan marka gamegarajdan tonfang kasa 5050 slayer r9t boot hangi dsu f2 mi

Geri