nerden indirdiysen hatalı iso uzantısı indirmişsin pc yi kurtaramıyorsan herşeyi sildiysen flaş bellek varsa internet cafeye gidip windows 10 indir ve flaşa yaz eve gelince temiz format çek :9Win 10 dan Win 7 ye Geçtim Sonrada Pcyi Açtım Ama Starting Windowsda Kalıyor Napmalıyım Lütfen Çözün Not:Starting Windowsda 9 8 Saat Beklettim Pcyi Yine Açılmadı
İso deildiki exe idi Birde Formatsız Yol Yokmunerden indirdiysen hatalı iso uzantısı indirmişsin pc yi kurtaramıyorsan herşeyi sildiysen flaş bellek varsa internet cafeye gidip windows 10 indir ve flaşa yaz eve gelince temiz format çek :9
yok kanka,ama internet cafeye git rufusla flash belleğe yazdır daha güvenli olurİso deildiki exe idi Birde Formatsız Yol Yokmu
Bildiğin win 7 iso yükleme sitesi varmıyok kanka,ama internet cafeye git rufusla flash belleğe yazdır daha güvenli olur
Windows 7 İSO technopat yaz ordan indir. Ben ordan indirdim sorunsuz kullanıyorum.Bildiğin win 7 iso yükleme sitesi varmı
Teşşekür EderimWindows 7 İSO technopat yaz ordan indir. Ben ordan indirdim sorunsuz kullanıyorum.