Neler Yeni

Mavi Ekran WİN 11 MAVİ EKRAN HATASI

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık olarak 5 ay önce itopya bilgisayardan hazır sistem aldım. Sistemi birkaç ay kullandıktan sonra mavi ekran problemi ile karşılaştım o zamanlar çok önemsemedim sadece ekran kartı driverlarını güncelleyip devam ettim mavi ekran sorunu ortadan kalktı gibi gözüküyordu fakat 2,3 gündür sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. Aygıt yöneticisi üzerinden kontrol ettiğim zaman hiç bir aygıtın üzerinde ünlem işareti bulunmuyor ve uyarı vermiyor. "Windows Bellek Tanılama" aracı ile kontrol ettim belleklerimde de herhangi bir hata göstermiyor. Hatanın görüntüsünü ve dmp dosyamı sizinle paylaşıyorum. Çözümünü bilen ya da önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Sistem özellikleri :
RTX 4060 ti 16gb
İntel(R) Core(TM) i5-13400F
Kingston 32 GB RAM
1TB M2 ssd
WhatsApp Image 2024-10-15 at 22.41.08.jpeg
Screenshot_6.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Ben de 2 hafta önce sistem dizdim. Son birkaç gündür ne olduysa Otomatik Onarıma Hazırlanıyor hatası alıp duruyorum. Tekrar ve tekrar yeniden başlatıyorum bazen açılıyor windows. Sistem imzamda var.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık olarak 5 ay önce itopya bilgisayardan hazır sistem aldım. Sistemi birkaç ay kullandıktan sonra mavi ekran problemi ile karşılaştım o zamanlar çok önemsemedim sadece ekran kartı driverlarını güncelleyip devam ettim mavi ekran sorunu ortadan kalktı gibi gözüküyordu fakat 2,3 gündür sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. Aygıt yöneticisi üzerinden kontrol ettiğim zaman hiç bir aygıtın üzerinde ünlem işareti bulunmuyor ve uyarı vermiyor. "Windows Bellek Tanılama" aracı ile kontrol ettim belleklerimde de herhangi bir hata göstermiyor. Hatanın görüntüsünü ve dmp dosyamı sizinle paylaşıyorum. Çözümünü bilen ya da önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Sistem özellikleri :
RTX 4060 ti 16gb
Kingston 32 GB RAM
1TB M2 ssd
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka bende de var mavi ekran fakat ne alakaysa hiçbir zaman olmuyor sadece PDF açtığımda geliyor. 1 ay önce aldım pcyi ve 1 aydır çözemedim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Sistem özellikleri :
RTX 4060 ti 16gb
Kingston 32 GB RAM
1TB M2 ssd
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Minidump dosyalarını paylaşır mısın?

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minidump dosyalarını paylaşır mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bende de var mavi ekran fakat ne alakaysa hiçbir zaman olmuyor sadece PDF açtığımda geliyor. 1 ay önce aldım pcyi ve 1 aydır çözemedim.
Valla dostum bende de son zamanlarda çok sık hata vermeye başladı. İşimden dolayı bir sürü vpn ile uğraşıyorum belki o nedenden kaynaklıdır. Kendim çözemezsem en kötü ihtimalle itopyaya göndereceğim. Sende bende aldığın yere götür bir baktır

kaan.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kaan doğan
Bende de valorant oyununda bu hatayı veriyordu win 10 a düşürdüm işletim sistemini sorun düzeldi . win11 biraz sıkıntılı geliyor bana eğer rahatsızsan win 10 a geç rahatla .

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de valorant oyununda bu hatayı veriyordu win 10 a düşürdüm işletim sistemini sorun düzeldi . win11 biraz sıkıntılı geliyor bana eğer rahatsızsan win 10 a geç rahatla .
Bende öyle düşünüyorum. Win11 çıktığı zaman yeni sistem ile en güncel işletim sistemini kullanayım dedim fakat sorunlarla karşılaştım. Garanti sürümden şaşmamak en iyisi. Eğer çözüm bulamazsam Win 10'a döneceğim

playcolic

80+
Güç yönetiminden performans gibi bir şey olması lazım onu seçip dener misin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla dostum bende de son zamanlarda çok sık hata vermeye başladı. İşimden dolayı bir sürü vpn ile uğraşıyorum belki o nedenden kaynaklıdır. Kendim çözemezsem en kötü ihtimalle itopyaya göndereceğim. Sende bende aldığın yere götür bir baktır
Valorant Vanguard ile Kaspersky'ı kaldır. GlobalProtect diye bir şey de kurulu sanırım. Onu da kaldır.

Mertdrmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Yusuf Durmaz
Valorant Vanguard ile Kaspersky'ı kaldır. GlobalProtect diye bir şey de kurulu sanırım. Onu da kaldır.
Hocam Onları aktif olarak kullanıyorum. Kaldırdıktan sonra yeniden mi yüklemem lazım yoksa hiç mi kullanmamam lazım? Ona göre win 10'a geçeceğim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Hocam Onları aktif olarak kullanıyorum. Kaldırdıktan sonra yeniden mi yüklemem lazım yoksa hiç mi kullanmamam lazım? Ona göre win 10'a geçeceğim
Bu dediklerimi kaldırıp tekrardan kurmayı dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,804
Üyeler
160,888
Son üye
ciaalperen
Top Bottom