Win 11'e geçmeli miyim ?

Reaksiyon skoru
49
Merhabalar, win 11'e geçmek gibi bir düşüncem var ama geçmeli miyimk bilmiyorum. En son AMD de win 11 sorun yaşıyordu sanırım.

Özellikler: 16 GB RAM 3200 Mhz
AMD R5 3500 MPK 6 çekirdek
Nvidia 1660 Super MSI gaming x ekran kartı
Post automatically merged:

Geçmelisin mutlaka diyorsanız hangisini indirmem gerekiyor ? (Bir sürü paket söylüyor herkes)

Özelliklerimiz aynı. Ben dün akşam geçtim ve çok beğendim. Ben müzik yapıyorum. Son indirdiğim birkaç tane plugin uygulama üzerinden silinmiş. Ama çok da önemli değil. 2 dakikada yüklenir. Geçeceksen son zamanlarda indirdiğin şeyleri yedekle ne olur ne olmaz. Ben çok beğendim bence geç.

Daha yeni bir işletim sistemi olduğundan bazı hataları var. Ben de kullandığımdan biliyorum. Üstüne oyuncu isen FPS açısından bir tık FPS'im düştü diyebilirim fakat güzel bir işletim sistemi onu değiştiremem ama bence hatalarından arındıktan sonra falan geçmeni tavsiye ederim.

Sistem gayet iyi ancak biraz beklemenizi tavsiye ederim hocam çünkü şuan ufak tefek hatalar buglar veriyor

Merhabalar, win 11'e geçmek gibi bir düşüncem var ama geçmeli miyimk bilmiyorum. En son AMD de win 11 sorun yaşıyordu sanırım.

Özellikler: 16 GB RAM 3200 Mhz
AMD R5 3500 MPK 6 çekirdek
Nvidia 1660 Super MSI gaming x ekran kartı
Post automatically merged:

Geçmelisin mutlaka diyorsanız hangisini indirmem gerekiyor ? (Bir sürü paket söylüyor herkes)
Ufak tefek buglar var. Temiz bir kurulum ile Windows 11 Pro yu yükleyin hocam. Amd performans sorunu düzeltildi.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Sanırım birkaç güncelleme daha bekleyeceğim. Sonra geçerim Pro'ya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri