Win10'a yükseltemiyorum

Chitaca

80+
Reaksiyon skoru
43
IMG-20230426-WA0003.jpg

Böyle bir ekran geliyor, tekrardan usb bellek hazılıyorum orada yapmam gereken herhangi bir ayar var mı? Yoksa bilgisayar mı çok eski?

Biosa gir ordan legacy ayarını uefi yap. Açıkça yazıyor zaten ekranda. Hadi ingilizce bilmiyorsan google çeviri falan kullansan anlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bilgisayarın uefi desteklemiyorsa uefi olmayan bir usb hazırlamalısın.

Alıntıyı görüntüle
Böyle bir ekran geliyor, tekrardan usb bellek hazılıyorum orada yapmam gereken herhangi bir ayar var mı? Yoksa bilgisayar mı çok eski?
BIOS ayarlarında Boot sekmesinde Boot Mode kısmında UEFI olup olmadığı kontrol eder misin? Eğer yoksa Windows'u belleğe MBR olarak yazdırmak zorundasın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Pc uefi desteklemeyıp sen uefı usb hazırlıyosan bu tür hatalar çıkar tam terside olur . MBR mı yoksa UEFI mı onu öğren sonra uefı ise GPT yazdır, eski isi MBR veya sorunu bıostan da halledebilirsin ayarı açık veya kapalı ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,785
Son üye
mehm
Geri