Çözüldü✓ Win11 Kurulumu sırasında sıkıntı yaşıyorum

Nasparus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,691
Gamegaraj X5T-5050 C2 Laptop satın aldım ve windows kuruyorum ancak kurulum sırasında böyle bir hata çıkıyor
Secure boot kapalı baştan söyleyeyim

Ekler

• IMG_2643.webp
    IMG_2643.webp
    799 KB · Hit: 30
Biosta WMD veya RST veya RAID görürsen disabled olarak ayarlayıp tekrar dene.

Biosta CSM kapalı olup UEFI açıksa ve kurulum diskini UEFI olarak ayarlamışsan ve yine sorun varsa, son olarak RST sürücüsünü kurulum diskine kayıt edip gösterdiğin ekrandan sürücüyü kurmayı denerdim ben olsam.

Hocam intel var dimi bi laptoptz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi program var onu indiriyorum flash belleğe Valla ben oyle yapmistim simdi adini hatırlamıyorum arkadaslarin dediklerini direk o kendi kendine seçildiği zaman disable ediyor

Biosta CSM kapalı olup UEFI açıksa ve kurulum diskini UEFI olarak ayarlamışsan ve yine sorun varsa, son olarak RST sürücüsünü kurulum diskine kayıt edip gösterdiğin ekrandan sürücüyü kurmayı denerdim ben olsam.
Csm bulamadım hocam çok kapsamlı bir bios değil

Hocam intel var dimi bi laptoptz

Bi program var onu indiriyorum flash belleğe Valla ben oyle yapmistim simdi adini hatırlamıyorum arkadaslarin dediklerini direk o kendi kendine seçildiği zaman disable ediyor
Aynen intel

Gamegaraj X5T-5050 C2 Laptop satın aldım ve windows kuruyorum ancak kurulum sırasında böyle bir hata çıkıyor
Secure boot kapalı baştan söyleyeyim
Dostum bilgisayarın Disk controller sürücüsünü internetten indirip o ekran resmini aldığın yerden yükle diyeceksin. SSD'ni bu sayede görebileceksin.

Windows bir pc ile kurulumu hallettim teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,232
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri