Neler Yeni

Windows 10 Bilgisayara Format Atmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.UEFI olarak kurmaya karar verdim.Nihayet sorunuma cevap verecek insanlar çıktı.Teşekkür ederim @dogan_tok29 @MrReckless
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun ile karşılaşırsam dönüt yapacağım ben başlayayım kurmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
rica ederim umarım düzgün bir şekilde uefi format atarsın bilmiyorsan atmayı youtube da öğretici videolar var acele etme sakın bir defa atıcaksın sağlam olsun iyice öğren bilgi sahibi ol sorunla karşılaşırsan yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
rica ederim umarım düzgün bir şekilde uefi format atarsın bilmiyorsan atmayı youtube da öğretici videolar var acele etme sakın bir defa atıcaksın sağlam olsun iyice öğren bilgi sahibi ol sorunla karşılaşırsan yaz
Evet önceden bir kere atmıştım.Az çok biliyorum.YouTube'den izleyeceğim şimdi. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Formatlama işlemini başarı ile tamamladım.Sürücülerin hepsini okudu.Herhangi bir sorun çıkmadı.Şimdi sürücüleri indirip güncelliyorum.Sağolun önerileriniz için bilgisayarım daha iyi şu an. :)

kerim2434

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim yşr
Merhaba arkadaşlar.Bugün bilgisayarıma format atacağım fakat aklıma takılan şeyler var.Bilgisayarım dizüstü orjinal Windows 10 kurulu geldi.Ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmek format atmak ile aynı anlama gelmediğini duydum.UEFI ile atmak daha doğrudur diyorlar.Aklıma takılan bir soru var.UEFI ile Windows 10 yüklersem eski orjinal Windows sürümümden olur muyum? Bana rehber olursanız sevinirim.İyi forumlar. :)

Yok mu derdime bir çare
https://gitlink.pro/osasda......kardeşim bu linkten yapabilirsin

Formatlama işlemini başarı ile tamamladım.Sürücülerin hepsini okudu.Herhangi bir sorun çıkmadı.Şimdi sürücüleri indirip güncelliyorum.Sağolun önerileriniz için bilgisayarım daha iyi şu an. :)
şuna da bakabilirsin kardeşim daha iyi anlamak için....... https://gitlink.pro/osasda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,147
Üyeler
160,645
Son üye
s0yylu
Top Bottom