Neler Yeni

Windows 10 çözünürlük

Kaan5543

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Bende Windows 10 var yanlışlıkla çözünürlük ayarını 350 yaptım ekranın büyüklüğünden dolayı eski halinede alamıyorum çözüm önerisi olan veya nasıl geri alabileceğimi bilen biri varmı

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Bende Windows 10 var yanlışlıkla çözünürlük ayarını 350 yaptım ekranın büyüklüğünden dolayı eski halinede alamıyorum çözüm önerisi olan veya nasıl geri alabileceğimi bilen biri varmı
Bilgisayarı güvenli modda başlat

kingdaina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Uzay Kıraç
Peki nasıl yapabilirim
Burda sorduğun birinden cevap beklemek yerine herhangi bir arama motoruna yazıp cevabını alabilirsin... Google gibi kullanmayın şu forumu :d Güvenli modda başlatıp değiştirmeyi dene çözünürlüğü olmazsa başka geri bildir başka bir yöntem daha söylerim.

Kaan5543

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burda sorduğun birinden cevap beklemek yerine herhangi bir arama motoruna yazıp cevabını alabilirsin... Google gibi kullanmayın şu forumu :d Güvenli modda başlatıp değiştirmeyi dene çözünürlüğü olmazsa başka geri bildir başka bir yöntem daha söylerim.
Dediğin gibi güvenli moda alıyorum ama yeniden başlat dediğim zaman kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor sıfırlamaya çalıştım ama yeniden başlatmadığı için olmadı

kingdaina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Uzay Kıraç
Pc'yi açınca başlat kısmından kapatabiliyorsan eğer(,görebiliyorsan yani) shift tuşuna basılı tutarken yeniden başlat bilgisayarı. Boot menüsü çıkacak ordan troubleshoot'a (türkçesini bilmiyorum problem bildir gibi bir şeydir) tıkla orada enable low resolution video olmalı onu seçip tekrar başlatmayı dene

Kaan5543

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc'yi açınca başlat kısmından kapatabiliyorsan eğer(,görebiliyorsan yani) shift tuşuna basılı tutarken yeniden başlat bilgisayarı. Boot menüsü çıkacak ordan troubleshoot'a (türkçesini bilmiyorum problem bildir gibi bir şeydir) tıkla orada enable low resolution video olmalı onu seçip tekrar başlatmayı dene
Bilgisayarıyeniden başlat diyene kadar hepsini yapıyorum ama yeniden başlat dediğim zaman kapanıyor sonra görüntü gelmiyor

kingdaina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Uzay Kıraç
Bir fikrim yok açıkçası. Her ihtimale karşı sistemin ne söyler misin? Laptop veya pc, ekran kartı vb

kingdaina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Uzay Kıraç
Çözdün mü hocam? Çözemediysen şu ana kadar denediklerini yazar mısın

Top Bottom