Windows 10, DirectX 12 Ultimate Desteği Alıyor

isimsizüye

80+ Gold
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
7,593
Reaksiyon skoru
5,277
Microsoft, yaklaşık 2 ay önce DirectX 12 Ultimate duyurusunu gerçekleştirmişti. Duyurulan yeni DirectX sürümü ile birlikte, Xbox Series X grafiklerini bilgisayarlarımızda da görebilecek, çok daha optimize edilmiş oyunlar ile karşılaşabileceğiz. DX12 Ultimate, hem Nvidia hem de AMD ekran kartları tarafından da destekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde ise Microsoft, Windows 10 2004 sürümünü yayınladı. Bu güncelleme, DX12 Ultimate desteğini içeriyordu. Halihazırda oyunlar dahi DX12 Ultimate sürümü için özel güncellemeler üzerinde çalışıyor. Bu da oyunların yakın zamanda daha optimize bir şekilde karşımıza çıkabileceğiz anlamına geliyor.

Ancak Windows 10 2004 versiyonu (versiyonun adı 2004, yıl anlamında değil), birçok problemi beraberinde getiriyor. Her ne kadar tüm kullanıcılar için problem gözükmese de, birçok kullanıcı güncelleme sonrası mavi ekran aldığını belirtmiş durumda. Bu sebeple Microsoft, şu anda güncellemeyi elle yapılabilir bir şekilde sunmuş durumda. İsterseniz siz de güncellemeyi indirebilir ve DX12 Ultimate desteğine ulaşabilirsiniz.

Kaynak:https://blog.teknobiyotik.com/windows-10-directx-12-ultimate-destegi-aliyor/
 
Aklıma takıldı bu geçenlerde çoğu kişi El Capitan sistemlerde mavi ekran sorunu yaşamıştı. Yoğunluk olduğundan herkes windowsu kendisi ve baştan , güncel versiyonunu yani ( 2004 ) indiriyordu acaba sorun sistemden değil bundan kaynaklı olabilir mi ? Çünkü mavi ekran verdiren windowsun kendisi. @crazyreign @RevDeisDou @Yasin Çelik @intel pentium
 
Aklıma takıldı bu geçenlerde çoğu kişi El Capitan sistemlerde mavi ekran sorunu yaşamıştı. Herkes windowsu baştan ve güncel versiyonunu yani ( 2004 ) indiriyordu acaba sorun sistemden değil bundan kaynaklı olabilir mi ? Çünkü mavi ekran verdiren windowsun kendisi. @crazyreign @RevDeisDou @Yasin Çelik @Intel pentium
1909 çok iyi sürüm ya 2004 geçtikten sonra sorun yaşayan çok kişi gördüm ama emin olamadım hala emin değilim o zamanlar beta gibi bir şeydi programla geçiliyodu galiba.
 
Aklıma takıldı bu geçenlerde çoğu kişi El Capitan sistemlerde mavi ekran sorunu yaşamıştı. Yoğunluk olduğundan herkes windowsu kendisi ve baştan , güncel versiyonunu yani ( 2004 ) indiriyordu acaba sorun sistemden değil bundan kaynaklı olabilir mi ? Çünkü mavi ekran verdiren windowsun kendisi. @crazyreign @RevDeisDou @Yasin Çelik @Intel pentium
Sorunu bilmiyorum tam araştırmadığım için de bir şey diyemeyeceğim. Her zaman güncel olması taraftarıyım ancak 1909 kullanıyorum hala. Doğru düzgün çıktıktan sonra güncellerim ben de.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,603
Mesajlar
10,633,124
Üyeler
187,215
Son üye
GPU 56094
Geri
Top