Sabah Yazsam Görürmüsünüz Yada Kaç Gibi Aktif Olursun (Sabah)Videoyu izleyerek kurabilirsin ben 3-4 gibi aktif olurum meşgul olmazsam.
Win xp teması > hepsiHocam bence Windows XP tatlış modifiyeleri dışındakiler bence de doğru değil ve gereksiz.
Okey Beğenmezsem Kaldırabilirim demi PC'low bu arada fps düşüşü yaşamam umarım bilgin varmı ki sende fps artmış garipHocam duruma göre değişiyor ben asla plan kurmuyorum maalesef ama siz yazın.
BEKLEEĞĞĞÇok iyi ama Üşeniyoruuum
FPS artış veya azalış yok silmek kolay.Okey Beğenmezsem Kaldırabilirim demi PC'low bu arada fps düşüşü yaşamam umarım bilgin varmı ki sende fps artmış garip
kaldırmanın yolunu yazdınmı konuyu okumadımda
QW:EQW:EQW:EQ:QWEQWEQW:
Hocam disk isimleri çok güzelWindows 11 yerine Windows 10 kullanmak isteyen ama Windows 11 gibi gözüken bir Windows 10 isteyen arkadaşlar için bu konuyu açmak istedim.
Bu videonun açıklama kısmında bulunan indirme linklerinden dosyaları indiriyoruz ve ardından videoyu izleyerek tüm adımları uyguluyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Bende denedim hiç bir şekilde virüs yok ve oluyor, bitmiş halinin fotoğrafı bu yazının üstünde mevcut.
Üzdü, neredeyse her şeyi kaldırdığım NtLite ile editlediğim sürücülerle birlikte açılışta 1 GB RAM harcayan ve normal Windows'tan benim için CS gibi oyunlarda 50 FPS arttıran sistemim seni kınıyor.Ben işletim sistemi modifiye etmeyi doğru bulmuyorum. Win11 beklemeye değer