Neler Yeni

windows 10 kendi kendine silinir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Arkadalar ben incehesaptan pc topladım geldi pc ekran kartını taktım açtım direk ekran geldi windows kuruluydu ben bunu kullanmaya devam etsem sorun olur mu kendi kendine windows 10 silinir mi bir süre sonra, normalde windows kurulu gelmiyor çünkü normalde ben kurmaya çalışcaktım ama bu ana kart biraz karmaşık geldi bana (asus tuf gaming B650m plus) o yüzden hazır çalışıyorken kullanıyim diyorum sorun olur mu ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
umut şahin
Arkadalar ben incehesaptan pc topladım geldi pc ekran kartını taktım açtım direk ekran geldi windows kuruluydu ben bunu kullanmaya devam etsem sorun olur mu kendi kendine windows 10 silinir mi bir süre sonra, normalde windows kurulu gelmiyor çünkü normalde ben kurmaya çalışcaktım ama bu ana kart biraz karmaşık geldi bana (asus tuf gaming B650m plus) o yüzden hazır çalışıyorken kullanıyim diyorum sorun olur mu ?

kullan sorun olmaz sadece etkinleştir diye uyarı verir ve bu arada win10 mu 11 mi hangisi
40-50tl ye keyler var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum

Hasdur Bakiye

80+ Bronze

Sorun Yok Sistem Silinmez Kaldığı Yerden Kurmaya Devam Edebilirsin .

Top Bottom