Neler Yeni

Windows 10 Keyine 1400 TL vermek zorunda mıyım ??

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba sistem toplamak istiyorum ama aklıma windows etkinleştirme aşması geliyor ve hevesim kursağımda kalıyor bir ekran kartı fiyatı var çok pahalı internette 20 TL'ye satılan OEM key'ler güvenli midir yoksa başka bir çözüm var mı ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Kardeşim Windows 10 u kur ve en iyisi cmd den etkinleştirmek 1400tl değmez bence ben oem keyleri sevmiyorum

Mauro İcardi

80+ Bronze

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Köse
OEM keylerden kullanıp sıkıntı yaşamayan binlerce insan var.Korsan şekilde legal yapmak yerine o satılan dijital lisans anahtarlarından alıp deneyebilirsiniz.1400 TL çok fazla para sonuçta.

Fuyklxrd

80+
Herkese merhaba sistem toplamak istiyorum ama aklıma windows etkinleştirme aşması geliyor ve hevesim kursağımda kalıyor bir ekran kartı fiyatı var çok pahalı internette 20 TL'ye satılan OEM key'ler güvenli midir yoksa başka bir çözüm var mı ?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Bence 20 tllik keylerden çok satanını alın. CMD ile etkinleştirince KMS sunucusuna bağlanıyor. Oda crake giriyor.

LİMON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bülent baki dokumuş
Güvenilir OEM key satan siteler genelde değişim garantisi veriyor şansını dene bence.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
hayır tabiikide git yt de bir sürü video var cmd kodu ile lisansı etkinleştirebiliyorsun

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
a1 türkçe ile yazmışsın anlamadım hiç bir şey

Dedimki ucuza satılan keylerden en fazla satanını alın.
Ek olarak ise CMD den etkinleştirirken KMS sunuculurına bağlanıyor o yüzden crağe giriyor. Bence anlamayacak bir şey yok ama neyse...

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Dedimki ucuza satılan keylerden en fazla satanını alın.
Ek olarak ise CMD den etkinleştirirken KMS sunuculurına bağlanıyor o yüzden crağe giriyor. Bence anlamayacak bir şey yok ama neyse...
KMS sunucusu bir zararı var mı ? sanırım onunda programı vardı tıklayınca direkt kod giriyordu ve crackli windows kullanmanın zararı var mı ?

Top Bottom