haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Bence 8.1 yapma Windows 10 ile aynı olur muhtemelen. O yüzden Windows 7 yap ya da format at.
kardeşimin bilgisayarından yani yükleyeceğim bilgisayardan win 7 den win 10 a yükseltme gibi yapabilir miyimW8.1 ISO'sunu indir, sonra Rufus indir. Rufus ile direk yazdır USB belleğe. Sonra BIOS'ta Boot menüsünde USB belleği 1. Sıraya koy. Kaydet ve çık PC'yi tekrar başlat kurulum başlar.
Evetkardeşimin bilgisayarından yani yükleyeceğim bilgisayardan win 7 den win 10 a yükseltme gibi yapabilir miyim
Rufus ile USB belleğe yazdırdın mı?dediğinşeyleri yaptım fakatbir şey oldu diyor ne yapmam lazım
Öyle olmaz tabi, Rufus ile USB belleğe yazdırmanız gerek ISO dosyasını hiç açmayacaksınız ki.usb kullanmadım normal yaptım programı çalıştırıp
Abicim bu videoya da yaş kısıtlaması koymazsın... Video kötü bir şey değil Format USB hazırlama videosu.Öyle olmaz tabi, Rufus ile USB belleğe yazdırmanız gerek ISO dosyasını hiç açmayacaksınız ki.
burda neyi seçeyim
Öyle olmaz tabi, Rufus ile USB belleğe yazdırmanız gerek ISO dosyasını hiç açmayacaksınız ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abicim bu videoya da yaş kısıtlaması koymazsın... Video kötü bir şey değil Format USB hazırlama videosu.
Bölüm 4 olanı.
teşekkürlerBölüm 4 olanı.
Bölüm 4 olanı.
ne yapayım lütfen söyle ben malımteşekkürler
![]()
@crazyreign burası beni aşar kankateşekkürler
Alıntıyı görüntüle
ne yapayım lütfen söyle ben malım
UEFI olarak kurulum yaparken Windows'un yükleneceği disk GPT bölümünde olması gerekiyor.teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
ne yapayım lütfen söyle ben malım