🔥İndirim 🔥🔥🔥Windows 10 Pro 9,00 TL

Biriniz alsın keyi paylasın sonra bu adamlar bi keyi 100 kişiye satıyor ve bu keylerin belli limiti var aslında. Ben bi key alıp 10 pcde falan etkinleştiriyordum :D Onlar da rus sitelerinden alıyor. Siz de 1 keyu alup 500 kişiye 5 tlden satarsınız

buradan izleyebilirsiniz ne oldugunu
Videoda bahsedilen program KMSpico. KMS ile bambaşka şeyler. KMSpico olan .exe uzantılı program çok zararlı zaten ki bu sohbet kanalında da atılan konuda o yöntemin oldukça zararlı olduğu belirtilmiş.. Ama KMS servislerinin bir zararını henüz görmedim ben en azından. KMS ile KMSpico'yu karıştırmayalım yeter.

Videoda bahsedilen program KMSpico. KMS ile bambaşka şeyler. KMSpico olan .exe uzantılı program çok zararlı zaten ki bu sohbet kanalında da atılan konuda o yöntemin oldukça zararlı olduğu belirtilmiş.. Ama KMS servislerinin bir zararını henüz görmedim ben en azından. KMS ile KMSpico'yu karıştırmayalım yeter.
KMSin bir zararını görmesem söylemem zaten :D Okulda kullandığım bilgisayarı banladılar KMS olduğu için. Bilgi işlemin bana söyklediği şey Botnet gibi davrandığıydı

bende cmdeden etkinleştirdim. kmspico kullanmadım zaten fakat bu da zararlı şimdi bu keyi atıp bir format atmayı düşünüyorum kurulum ekranında da kodu gireceğim

bende cmdeden etkinleştirdim. kmspico kullanmadım zaten fakat bu da zararlı şimdi bu keyi atıp bir format atmayı düşünüyorum kurulum ekranında da kodu gireceğim
Çalışmıcaktır. Keyi sonradan girmen gerekiyor. Bende bi key var denemen için verebilirim sana

Çalışmıcaktır. Keyi sonradan girmen gerekiyor. Bende bi key var denemen için verebilirim sana
peki öyle yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içime kurt düşürdünüz cmd meselesinden :D

Bu para verip 10 TL'ye aldığınız keyleri windowsu yükledikten sonra girmeniz lazım muhtemelen size hata verecektir bu key hatalı diye. Bende en azından öyle oluyordu ben yükledikten sonra etkinleştiriyordum

Geçen 2 tane aldım satıcı bu muydu bilmiyorum 2 ay sonra kullanayım dedim 2 'si de çalışmadı :/

peki öyle yaparım

içime kurt düşürdünüz cmd meselesinden :D
Ben de önceden KMS kullanıyordum duyuyordum ama önemsemiyordum nolcak diye. Okulda mac ban atınca dedim böyle olmaz :D Maci değiştirdim pcnin ve KMSi kaldırdım 10 tllik key girdim bi daha problem yaşamadım

Geçen 2 tane aldım satıcı bu muydu bilmiyorum 2 ay sonra kullanayım dedim 2 'si de çalışmadı :/
Hocam onun süresi var işte adam o an satıyor sana o keyden 100 kişiye satıyor kullanım limiti var sonra o key gg oluyor. Lazımsa bnende var süresi bitmeden verebilirim DM atın deneyin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,283
Üyeler
185,699
Son üye
Shaolinnn
Geri