fahrettinaga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
vallah ben yapcam site için 400tl ayırdım domaın al 1 yıllık hosting alkonu sahibine söyleme bu dediğini, valla yapar bu adam. açık konuşayım
stok al reklam yap
vallah ben yapcam site için 400tl ayırdım domaın al 1 yıllık hosting alkonu sahibine söyleme bu dediğini, valla yapar bu adam. açık konuşayım
merhabalar bende bunu uzun zamandır yapıyorum bir sorun yaşamadım fakat bunu silmek için ne yapabilirizYapmayın bunu sakın gidin 10 TL verin alınBununla bilgisayarınızı botnet ağına dahil ediyosunuz. Yaptıysanız da silin bunu.
Link atabilirsen bakayım neymiş dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu yolun güvenli olmadığıonline server ile offline server arasındaki bir farka bak
Hayır key kalıyorbir de her format attığımda yeni key mi almalyım ?
Silinmez ki gömülü oluyor artık oBen bir kere bulaştım bunlara anakartdan silemiyorum![]()
Hayır key kalıyor
6 aydır aynı fiyatta, anakarta gömülmeyen türden formatla gidiyor bu dikkat edin.
merhabalar bende bunu uzun zamandır yapıyorum bir sorun yaşamadım fakat bunu silmek için ne yapabiliriz
cmd den etkinleştirdiysek hiç bir şekilde iptal edemez miyizSilinmez ki gömülü oluyor artık o
Maalesef olmaz ama CMOS reset ile gider mi hiç denemedim sanırım anakartin çipine işliyor artıkcmd den etkinleştirdiysek hiç bir şekilde iptal edemez miyiz