Windows 10 Pro FPS Düşürür Mü?

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,386
Merhaba eskiden WİN10 Home kullanıyordum ve Half Life 2 gibi bir çok oyunun kasmadan ve mavi ekran yemeden oynuyordum. Ama PRO'ya geçince bu sorunlar olmaya başladı. Bu ikisinin alakası var mı?

Pro oyunlar için daha çok tercih edilen bir versiyon. Başka bir sebebi olabilir.

Merhaba eskiden WİN10 Home kullanıyordum ve Half Life 2 gibi bir çok oyunun kasmadan ve mavi ekran yemeden oynuyordum. Ama PRO'ya geçince bu sorunlar olmaya başladı. Bu ikisinin alakası var mı?
Pro ya geçmek max yüzde 7 falan oyun fps ini etkiler ve pro da daha fazla hata oluyor evet

Oyun sırasında mavi ekran yemenize Pro'nun sebep olduğunu düşünmüyorum. Tüm sürücüler yüklü ve ekran kartı sürücüsü güncel mi?

Oyun sırasında mavi ekran yemenize Pro'nun sebep olduğunu düşünmüyorum. Tüm sürücüler yüklü ve ekran kartı sürücüsü güncel mi?
2-3 Kere tarattım hepsi tam. Tekrar Home'a geçsem mi?

Geri