tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Degilbu arada
Degilbu arada
Öyle. zamanında yurt dışında ucuza birsürü stok alıyorlar sonrada bu ucuz hale satıyorlar aslında aynılar sadece tek fark fiyatDegil
umarım hemen atarlar. bilgisi olan var mı?mail dir
memlunum ha 1500 lirayı verince memlun olman normalben vatandan originali aldım gayet memlunum
Yüzde 99.7 daha pahalıya almış hahhahhahhahhhahahhahahshhsshhshhhhdhjvi i ncnfndjfii j kNe boş yapmışsınız size ne adam almış işte. Parası var demek ki alabiliyor gücü yetiyor. Cebinizden mi çıktı ne geliyorsunuz adamın üstüne? Adam gitmiş gayet yasal yollarla kutulu gerçek fiyatından Windows ürünü almış. Nitekim zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Siz 3 lira 5 liranın hesabını yaparken adam gidip alabiliyor o yüzden bence adamla dalga geçeceğinize kendi fakirliğinize ağlayın.
Tabi efendim@Kamina Harbiden adama ne gereksiz yüklenmişler. Bu arkadaşlarda empati duygusu yok, niyetleri de iyi değil, Allah ıslah etsin.
@cann1 kardeşim sen de bakma bunlara çocuktur de geç. Dedikleri doğru ev kullanıcısı için para verip windows almanın bir mantığı yok ama bunu söyleyiş biçimleri alaycı ve kötü, çok itibar etme, s*dik yarıştırmaya gerek yok; engelle geç.
kanka 4.5 liranın %99 pahalısı 9 lira falan yapıyor. Okuduğun mektebi söyle de yanlışlıkla gitmesin kimseYüzde 99.7 daha pahalıya almış
Eskiden kodlar kağıt ile yollanıyordu, yıllar evvel almıştım öyle bi tane başka siteden, Ptt hala öyle çalışıyor herhalde.Aldım böyle mail geldi. Kargoya ne vereckler ki mailden yazsınlar kodu yeterli ya. Hatta numaramı görüyolar whatsapptan yazsalar bile olur
Alıntıyı görüntüle
Ptt ne alaka? Satıcıyla ilgisi var durumun sanki Ptt kendisi mi satıyor?Eskiden kodlar kağıt ile yollanıyordu posta yıllar evvel almıştım öyle bi tane başka siteden,ile Ptt hala öyle çalışıyor herhalde.
Tabi canımkanka 4.5 liranın %99 pahalısı 9 lira falan yapıyor. Okuduğun mektebi söyle de yanlışlıkla gitmesin kimse