-_FLEX_- 80+ Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 134 Reaksiyon skoru 70 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #79 Arkadaşlar sorun ekranda ablama ss attım normal sorun ekranda.
conveyor belt overlord Cezalı 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4,728 Reaksiyon skoru 6,471 30 Aralık 2020 #80 microty yazmış: Normal gözüküyor demesinin sebebi monitör ters olduğu için monitörün öyle göstermesi normal olan normalde yanlış. Devamı için tıklayın... ama ekran görünytüsü attığında normaldei her şey yani monitör bozuyor renkleri
microty yazmış: Normal gözüküyor demesinin sebebi monitör ters olduğu için monitörün öyle göstermesi normal olan normalde yanlış. Devamı için tıklayın... ama ekran görünytüsü attığında normaldei her şey yani monitör bozuyor renkleri
-_FLEX_- 80+ Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 134 Reaksiyon skoru 70 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #81 tahaalgul yazmış: ama ekran görünytüsü attığında normaldei her şey yani monitör bozuyor renkleri Devamı için tıklayın... Sorun çözüldü herkese teşekkürler aç-kapa yaptım düzeldi. Ve renk körü değilim ben
tahaalgul yazmış: ama ekran görünytüsü attığında normaldei her şey yani monitör bozuyor renkleri Devamı için tıklayın... Sorun çözüldü herkese teşekkürler aç-kapa yaptım düzeldi. Ve renk körü değilim ben