tahaegedaslar
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
diskte hata olabilirmiş vede windowsun sürümünü değiştirmeyi dene diyortanıdık bilgisayarcı var sorayım birkaç dk bekler misin
diskte hata olabilirmiş vede windowsun sürümünü değiştirmeyi dene diyortanıdık bilgisayarcı var sorayım birkaç dk bekler misin
değiştirdim windows 8 yaptım olmadı bu seferde usbyi seçtiğim anda biosa geri atıyordiskte hata olabilirmiş vede windowsun sürümünü değiştirmeyi dene diyor
Yeniden bir windows usb oluşturun belliki bozulmuş size önerim yeniden yapmanızHocam Fotoğraflar Bunlar Bu arada C diski Dediğim Usbmiş Kusura Bakmayın
Post automatically merged:
SSD sorunlu.Hocam Fotoğraflar Bunlar Bu arada C diski Dediğim Usbmiş Kusura Bakmayın
hdd yide görmüyo ikiside mi bozuk senceSSD sorunlu.
HDD hakkında bir fikrim yok ama SSD sorunlu.HDD yide görmüyo ikiside mi bozuk sence
ikisinide görmüyor sa ikiside bozuktur birisi çalışsaydı gözüküyrdü ama linux kurulu olan ssd ye girebiliyor anladığım kadarıylaHDD hakkında bir fikrim yok ama SSD sorunlu.
şuanda eski bir xp yüklü laptopla usbyi biçimlendirdim windows isosunu yüklüyorum öyle deneyeceğim olmazsa hdd bozuktur muhtemelen diye düşünüyorumYeniden bir windows usb oluşturun belliki bozulmuş size önerim yeniden yapmanız
ikisinide görmüyor ama ikiside çalışıyor ssdde linux yüklü evet çalışıyorikisinide görmüyor sa ikiside bozuktur birisi çalışsaydı gözüküyrdü ama linux kurulu olan ssd ye girebiliyor anladığım kadarıyla
ssd sorunlu değil ssdde linux kurulu ve şuan ordan yazıyorum karıştırdınız sanırımSSD sorunlu.
Beklemedeyim başka sata kablonuz varmı? Anakartınızda başka sata slotu var ise oraya takinizşuanda eski bir xp yüklü laptopla usbyi biçimlendirdim windows isosunu yüklüyorum öyle deneyeceğim olmazsa HDD bozuktur muhtemelen diye düşünüyorum
ikisinide görmüyor ama ikiside çalışıyor ssdde linux yüklü evet çalışıyor
ssd sorunlu değil ssdde linux kurulu ve şuan ordan yazıyorum karıştırdınız sanırım
var hocam takarım şimdi şu isoyu yazdırsındaBeklemedeyim başka sata kablonuz varmı? Anakartınızda başka sata slotu var ise oraya takiniz
Tamamdirvar hocam takarım şimdi şu isoyu yazdırsında
Windows 10'u yüklemeye çalışırken Yükle seçeneğine fare ile tıklayıp mı devam ettin?Arkadaşlar Geçen Gün Aldığım HDDyi pcme taktım SSDmde linux kurulu linuxdan baktığımda HDD çalışıyor ve sorunu yok biosdada görünüyor windows 10 setupa geldiğimde sürücüler bulunamadı gibi bir hata verip hiç bir şekilde diskler ekranda çıkmıyor ssdme linux hddme windows kuracağım ne yapabilirim?
Bozuk demiyorum, kronik sorunlu diyorum.ikisinide görmüyor sa ikiside bozuktur birisi çalışsaydı gözüküyrdü ama linux kurulu olan ssd ye girebiliyor anladığım kadarıyla