KendimEnes
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Bu soruna benzer bir sorun bende de oluyordu. Usb bellek degistirip kurulum yapınca sorunsuz kurulum yaptı. Bu çözümü bulmak 1 günümü aldı.burdayım hocam sorun yok beklerim
Bu soruna benzer bir sorun bende de oluyordu. Usb bellek degistirip kurulum yapınca sorunsuz kurulum yaptı. Bu çözümü bulmak 1 günümü aldı.burdayım hocam sorun yok beklerim
Bu soruna benzer bir sorun bende de oluyordu. Usb bellek degistirip kurulum yapınca sorunsuz kurulum yaptı. Bu çözümü bulmak 1 günümü aldı.
hocam isoyu yazdırırken laptop dondu çıldırıcam şimdi arkadaştan laptop istedim onu getirecek onla yazdırıcam gelmeden önce virtualboxa windows 8 yükledim ordan yapmayı deniyorum şimdide virtual boxta usb görünmüyor onu yapmaya çalışıyorumTamamdir
bir kaç kere yaptım hocamYeniden bir windows usb oluşturun belliki bozulmuş size önerim yeniden yapmanız
Hocam ssd yi çıkart hard disk tek kalsın birde oyle denehocam isoyu yazdırırken laptop dondu çıldırıcam şimdi arkadaştan laptop istedim onu getirecek onla yazdırıcam gelmeden önce virtualboxa windows 8 yükledim ordan yapmayı deniyorum şimdide virtual boxta usb görünmüyor onu yapmaya çalışıyorum
evet ondan sonra sürücü yok vs diye bir şey diyip diskler görünmediWindows 10'u yüklemeye çalışırken Yükle seçeneğine fare ile tıklayıp mı devam ettin?
1dk hocamHocam ssd yi çıkart hard disk tek kalsın birde oyle dene
Sorununuz bu yüzden, fare ile tıklamayın.evet ondan sonra sürücü yok vs diye bir şey diyip diskler görünmedi
tamam deneyeyimSorununuz bu yüzden, fare ile tıklamayın.
Enter tuşuna basın, sorun çözülecektir.
windowsun ntfs olması gerekiyor ama gözükmesi lazım yinedetamam deneyeyim
Post automatically merged:
arkadaşlar aklıma bir şey geldi linuxda gpartdan hddye baktığımda ext4 diyordu içeriğine ssdde böyle linuxdan dolayı windows için diskin ntfs olması gerekmiyormuydu? yoksa hepsiyle uyumlumuydu
olmadı hocamSorununuz bu yüzden, fare ile tıklamayın.
Enter tuşuna basın, sorun çözülecektir.
şimdi bunu uygulayacağımHocam ssd yi çıkart hard disk tek kalsın birde oyle dene
yok buda olmadı hocamHocam ssd yi çıkart hard disk tek kalsın birde oyle dene
hocam baska sata kablonuz varmıolmadı hocam
şimdi bunu uygulayacağım
yok buda olmadı hocam
malesef hocam ssd ile gelen vardı o ssdye takılı hdd alıncada anakartla geleni taktımhocam baska sata kablonuz varmı
hocam acaba ubuntunun kendi iso yazdırma programı ile yaptığımdanmı oluyor rufus ile yapsam düzelirmihocam baska sata kablonuz varmı
rufus ile yapın hocammalesef hocam ssd ile gelen vardı o ssdye takılı HDD alıncada anakartla geleni taktım
hocam acaba ubuntunun kendi iso yazdırma programı ile yaptığımdanmı oluyor rufus ile yapsam düzelirmi
tamamdır hocam laptop geldi şimdi onla deneyeceğim olmazsa vazgeçicemrufus ile yapın hocam
eyvallah hocam sorun çok basit birşeyden kaynaklıymış sizide yordum kusura bakmayın sabahtan beri ubuntu ile isoyu yazdırınca çalışmıyordu rufus ile yazdırdım şuanda yükleniyor sorun çözüldü yardım eden herkese teşekkür ederimrufus ile yapın hocam