Windows 10 ve Windows 11

clowjobe

80+
Reaksiyon skoru
9
Bazı forumlarda yazana göre Windows 11 işletim sisteminde iyileştirilmeler Yapılmış Önceden olan hatalar Performans Sorunları Şuan yokmuş sanırım Bende Windows 10 Kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi planlıyorum Geçme sebebim'de windows 11'in Win10'a göre daha hızlı olmasını düşünmem Doğru mudur Sizce?

Hız olarak çok fark beklememek lazım, aynı olabilir ama çok üstünde olacağını düşünmüyorum, ben win11 kullanıyorum büyük bir hata yok hatta küçük bi hata ile de karşılaşmadım şuan, varsa da hızlı bir şekilde güncelleme ile gideriyorlar zaten, sırf tasarımı için bile geçilir, baya iyi, rahat, ergonomik

Hız olarak çok fark beklememek lazım, aynı olabilir ama çok üstünde olacağını düşünmüyorum, ben win11 kullanıyorum büyük bir hata yok hatta küçük bi hata ile de karşılaşmadım şuan, varsa da hızlı bir şekilde güncelleme ile gideriyorlar zaten, sırf tasarımı için bile geçilir, baya iyi, rahat, ergonomik
Hocam sanırım bu windows 10'da ayarlar kısmına gelen windows 11'e güncelle kısmından geçebiliyorum

Hocam sanırım bu windows 10'da ayarlar kısmına gelen windows 11'e güncelle kısmından geçebiliyorum
Evet orada gözükmesi lazım yoksa da Microsfttan Windows 11 yükleyici programını indiripte de yükseltebilirsin

Bence Yükseltme ile geçme Yükseltme ile geçince bir tık hantal gelebilir old klasörleri vs Önemli olan programları D diskine at Ekran kartı driveri exe leri vs kurulum ve update leri yaptıktan sonra kurarsın programları.

3 Gündür Windows 11 deyim Performans ve Akıcılık olarak çok iyi olmuş Windows 10 a göre daha iyi bir oyun performansı alıyorum (Format ile geçildi)

ikiside aynı şey sadece windows 11 makyajlanmış ve ek olarak daha fazla arkaplanda servis var nasıl daha hızlı oluyor microsoft planlı hız düşürmezse win10 hertürlü hızlıdır
windows 10 21h2 falandı üzerine eklemeler yapıp 22h2 den falan devam ettiler.
her ikisi de aynı şey daha fazla performans vermesi ek servisleriyle saçma olur. hangi akla mantığa söylüyorlar aklım almıyor. tabanları aynı her şeyi aynı. her ikisinde de fps sonuçlarını atsalar bari az inandırıcı olsa

Son düzenleme:
Bazı forumlarda yazana göre Windows 11 işletim sisteminde iyileştirilmeler Yapılmış Önceden olan hatalar Performans Sorunları Şuan yokmuş sanırım Bende Windows 10 Kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi planlıyorum Geçme sebebim'de windows 11'in Win10'a göre daha hızlı olmasını düşünmem Doğru mudur Sizce?
Windows 11 in xp den sonra en stabil çıkan işletim sistemi olduğunu düşünüyorum ve güzel çalışıyor şahsen iyileştirmeler ve güncellemeler sonrası gayet stabil

ikiside aynı şey sadece windows 11 makyajlanmış ve ek olarak daha fazla arkaplanda servis var nasıl daha hızlı oluyor microsoft planlı hız düşürmezse win10 hertürlü hızlıdır
Ram kullanımım bile 10 a göre daha iyi

Ram kullanımım bile 10 a göre daha iyi
ikisi de aynı taban dediğim gibi microsoft bilerek windowsa yavaşlatma atmazsa windows 10 daha hızlıdır.internetteki karşılaştırmalarda windows 10 2-3 fps daha iyiydi tüm güncellmler alındığında.
windows10 da güncllemleri alıyor. zaten 21h2 windows10. windows 11 ise 22h2 yani windows 10 zaten sadece makyaj yapıldı ve servisleri fazla imkanı yok daha iyi olmasına pek inandırıcı değil. tekrar windows 10 geçersen 4-5 oyunun fps fotolarını atarsan karşılaştırma yapabiliriz.

Son düzenleme:
windows 10 21h2 falandı üzerine eklemeler yapıp 22h2 den falan devam ettiler ikisi aynı şey fazla daha fazla performans vermesi daha fazla servisle saçma olur zaten hangi akla mantığa söylüyorlar aklım almıyor zaten tabanları aynı her şeyi aynı. her ikisinde de fps sonuçlarını atsalar bari az inandırıcı olsa son güncllemelerle
Windows 11 kullandıktan sonra tekrar bunları yazmanızı sabırsızlıkla bekliyorum…

Bende Windows 11 kullanıyorum ve oyun fps açısından baya gelişme var Windows 10’dan daha iyi fps alıyorum.

Ram kullanımı desen windows 10’dan daha az bile diyebilirim boşta %14 ram kullanıyor ve bu bence çok iyi bir şey.

Sizin sisteminizde kötü çalışmış olabilir ama diğer kullanıcılara saygı duymak zorundasın.

Hiçbir şeyi tecrübe etmeden lafını yapma!

Son düzenleme:
ikisi de aynı taban dediğim gibi microsoft bilerek windowsa yavaşlatma atmazsa windows 10 daha hızlıdır.internetteki karşılaştırmalarda windows 10 2-3 fps daha iyiydi tüm güncellmler alındığında.
windows10 da güncllemleri alıyor. zaten 21h2 windows10. windows 11 ise 22h2 yani windows 10 zaten sadece makyaj yapıldı ve servisleri fazla imkanı yok daha iyi olmasına pek inandırıcı değil. tekrar windows 10 geçersen 4-5 oyunun fps fotolarını atarsan karşılaştırma yapabiliriz.
Windows 11 deneyimim şuanla sınırlı değil önceki deneyimlerimde var Betasında da vardım betası pek stabil değildi ama fps olarak düşüş vs yaşamamıştım ama sistem stabil değildi arada kasmalar giriyordu Eylül Ayında tekrar geçmiştim ve Stabilite biraz düzelmişti ama fps olarak bir kayıp yaşamadım yine Ve şuan 3 4 günlük deneyimimde hiçbir sorun yaşamadım Sistem oturmuş Akıcılık vs düzelmiş Fps olarakta 10 a göre daha iyi fps ler aldım (Valorant ve Fortnite da) ama bu durumlar sistemden sisteme değişebilir (Benim işlemcim normalde 11 i desteklemiyor olarak gözüküyor ama dediğim gibi şuan için hiçbir sorun yok 10 a göre daha performanslı çalışıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,225
Üyeler
184,418
Son üye
Borewin
Geri