Windows 10dan Windows 8.1 e geçmelimiyim?

Reaksiyon skoru
4
Sistem
İşlemci:Amd A6-3420m
Ekran kartı:AMD Radeon HD 6520g
Ram:10 GB
Sizce geçmelimiyim oyunlarda nadiren drop yiyorum bazen cpu 100 kullaniyo ve donuyor masaütünde sonra düzeliyor

Son düzenleme:
hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssd varsa sistemde home olarak kullanırsın win10

Bu sisteme şunları önerebilirim.
Win8.1 Home/Embedded pro
Win10- 1507 yada 1607 sürümleri.

Gördüğüm en hızlı işletim sistemi şüphesiz Win8.1 ms ne yaptıysa daha hızlısını yapamadı henüz. Fakat güncelleme takıntınız varsa 2023 gibi güncelleme yapmıyor. Ama çatır çatır çalışır.

Win10 - 1507 ve 1607 ise günceldir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Bu sisteme şunları önerebilirim.
Win8.1 Home/Embedded pro
Win10- 1507 yada 1607 sürümleri.

Gördüğüm en hızlı işletim sistemi şüphesiz Win8.1 ms ne yaptıysa daha hızlısını yapamadı henüz. Fakat güncelleme takıntınız varsa 2023 gibi güncelleme yapmıyor. Ama çatır çatır çalışır.

Win10 - 1507 ve 1607 ise günceldir.
Güncelleme takıntım yok kasmasın yeter bide gta 5 açar demi Windows 8.1

Oynadığın oyunlar ne? Ona göre yardımcı olayım ben hocam.

Windowstansa daha çok donanımsal parçalarla alakalı. GTA5 orijinal yükleyeceksen ilkin 50 gb larda olan GTA5 şu an 120-130gb larda. Onun dışında eski crack yüklediğinde de etkili performans gösterir mi meçhul.

celeron N210(galiba) gibi 2.1 ghz bir işlemci ile pes 2020 açmıştım nasıl yaptıysam 8.1de win 10a geçince birdaha açamamıştım ama en sevdiğim işletim sistemi kesinlikle 8.1dir

Oynadığın oyunlar ne? Ona göre yardımcı olayım ben hocam.

Windowstansa daha çok donanımsal parçalarla alakalı. GTA5 orijinal yükleyeceksen ilkin 50 gb larda olan GTA5 şu an 120-130gb larda. Onun dışında eski crack yüklediğinde de etkili performans gösterir mi meçhul.
Mta,pes17,outlast,ets2,cs 1.6, Minecraft 1.14

oynatması lazım Win8.1 genelde valorant gibi türevi şeyerde sadece Win10ve üzeri ister. Onlarında amacı belli msden para ayıklamak.
Onun dışında win8.1 de açılmayacak oyun pek bilmiyorum. Sorun olursa falanprogram.exe win8.1de çalıştrma yaz çıakr hepsi.
Ha birde Netfremwork4.8 ihtiyacı olan uygulamalarda sanırım sorun olabiliyor onuda halledersiniz.

Onlard seni rahatlatır ama win7 yüklemiştim google a bile giremiyordum. Sıra win8 e ordan da 10 a geliyor. Sen direkt yeni sistem toplamaya para biriktir üstad.

Nasıl yükledin bilmiyorum ama bende win7 var. güncel tarayııcı sürümleri hariç önceki çoğu tarayıcı sürümlerini açar istediğin gibi at koştutursun.

Win7_Ultimate_7601_v11Lite_x64 kalıbı

Son düzenleme:
oynatması lazım Win8.1 genelde valorant gibi türevi şeyerde sadece Win10ve üzeri ister. Onlarında amacı belli msden para ayıklamak.
Onun dışında win8.1 de açılmayacak oyun pek bilmiyorum. Sorun olursa falanprogram.exe win8.1de çalıştrma yaz çıakr hepsi.
Ha birde Netfremwork4.8 ihtiyacı olan uygulamalarda sanırım sorun olabiliyor onuda halledersiniz.

Nasıl yükledin bilmiyorum ama bende win7 var. güncel tarayııcı sürümleri hariç önceki çoğu tarayıcı sürümlerini açar istediğin gibi at koştutursun.

Sistem
İşlemci:Amd A6-3420m
Ekran kartı:AMD Radeon HD 6520g
Ram:10 GB
Sizce geçmelimiyim oyunlarda nadiren drop yiyorum bazen cpu 100 kullaniyo ve donuyor masaütünde sonra düzeliyor
Kısaca geçmelimiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri