Neler Yeni

Windows 11 4500₺ fiyatı var

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
peki bir şey soracağım yeni pc aldım benchmark testine gerek var mı
konuyla alakasız ama oyun için aldıysanız gerek yok aslında. oyunda aldığınız fps yi ve sıcaklık değerlerini yt de aynı sistemlerin testlerine bakarak karşılaştırabilirsiniz. çok fark yoksa sorun yoktur. yoksa occt, cinebench r32 furmark gibi testler yapabilirsin ama dediğim gibi oyun pclerinde çok da önemsemiyorum o testleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Öztürk
konuyla alakasız ama oyun için aldıysanız gerek yok aslında. oyunda aldığınız fps yi ve sıcaklık değerlerini yt de aynı sistemlerin testlerine bakarak karşılaştırabilirsiniz. çok fark yoksa sorun yoktur. yoksa occt, cinebench r32 furmark gibi testler yapabilirsin ama dediğim gibi oyun pclerinde çok da önemsemiyorum o testleri
oyun için aldım 4070 ryzen 5 7500f var

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Dostlar yeni sistem topladım, şimdiye kadar laptop kullandım ve hepsi orijinal Windows keyli idi. Şimdi sitesinde 4500₺ civarında ama piyasada 50₺ ye 300₺ ye çok fazla key var ne bunlar ? Niye kadar ucuzlar? Pek güvenemedim ben açıkçası. Neye göre alıyorsunuz bunları ? Nedir güvence?
Hocam herhangi bir güvence yok. Ama adam zaten sana kargo falan yapmıyor Sana mail atıyor telefonuna mesaj atıyor. Olduki atmadı. İyi bir siteden alanilirsin şikayette de bulunabilirsin.Ben pttden aldım. Ama key format atınca gidiyor bu ara. Ben aldım kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamıyorum orijinal w11...

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Fatih Ayhan
Yav işte niyeyse hiç güven vermiyor inanın 🥹 yaklaşık 15 yıldır orjinal kullandığım için oradan kalan bir takıntı herhalde 😬
Orjinal almak her zaman daha iyidir. Buna para vermek seni sıkıntıya sokmayacaksa durumun varsa al gitsin ömür boyu lisanslı windowsun olur. Durumun çok da elverişli değilse key de alma arkadaşın söylediği konudaki gibi etkinleştir gitsin. Çok düşünmeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Barış Seyhan
Ben Sağlamlisanstan 4 kez OEM key aldım bir sorun çıkmadı. Diğer siteleden alışveriş yapmadığım için bilemiyorum.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
snop02
Dostlar yeni sistem topladım, şimdiye kadar laptop kullandım ve hepsi orijinal Windows keyli idi. Şimdi sitesinde 4500₺ civarında ama piyasada 50₺ ye 300₺ ye çok fazla key var ne bunlar ? Niye kadar ucuzlar? Pek güvenemedim ben açıkçası. Neye göre alıyorsunuz bunları ? Nedir güvence?
buyur; microsoft partner satıcısından 11 Pro+ office 19 pro plus dahil 1500tl civar omurboyu..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,031
Üyeler
164,945
Son üye
noprivel
Top Bottom