windows 11 bilgisayarınız için hazır diye bildirim geldisıfırlanacagını düşünmüyorum ben windows 10dan 11 gectim sıfırlandı ama sizin yapacağınız işlemde sıfırlanacagını sanmam ama daha bilgili birinin yorum yapması daha dogru olur
Microsoftun yönergelerini takip ederseniz sıfırlamadan yükseltiyor diye biliyorum. Bunun hakkında videolar da var.windows 11 bilgisayarınız için hazır diye bildirim geldi
Pc içinden geçiyorsanız dosyalar olduğu gibi kalıyor.windows 10 pro kullanıyorum windows 11 güncellemesi gelmiş şimdi windows 11e geçersem pc sıfırlanırmı bilen varm
sıfırlanmıyor ben 10dayken 11e geçtim windows win 11 pcniz için uyumlu dedi bende 11e güncelleştirdim bişey olmuyor sıfırlanma gibi en azından bende öyle bişy olmadıwindows 10 pro kullanıyorum windows 11 güncellemesi gelmiş şimdi windows 11e geçersem pc sıfırlanırmı bilen varm
bence windows 11 geçilir mi geçilmez mi tartışmasında en mantıklı olan hareket kullanıcının deneyip kendisi karar vermesi. şahsen ben geçtim ve çok memnunum. herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ayrıca yükseltme yaptıysanız sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. yükseltme yapılmasını bu işin uzmanları dahi kimse tavsiye etmiyor herkes formatlayıp geçin diyor.Ben öyle yapmıştım sıfırlanmadi ama Windows 11 geçmeni tavsiye etmem
Windows 10 ve 11 ram kullanımlarina bakmak yeterli gibi kendileri bile Windows 11 de sıkıntı olduğunu söylediler bazı şeylerdeki çökme sorunu ve kullanım konusundabence windows 11 geçilir mi geçilmez mi tartışmasında en mantıklı olan hareket kullanıcının deneyip kendisi karar vermesi. şahsen ben geçtim ve çok memnunum. herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ayrıca yükseltme yaptıysanız sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. yükseltme yapılmasını bu işin uzmanları dahi kimse tavsiye etmiyor herkes formatlayıp geçin diyor.