windows 11 e geçerken pc sıfırlanırmı

ARDA_CTNR

80+
Reaksiyon skoru
21
windows 10 pro kullanıyorum windows 11 güncellemesi gelmiş şimdi windows 11e geçersem pc sıfırlanırmı bilen varm

sıfırlanacagını düşünmüyorum ben windows 10dan 11 gectim sıfırlandı ama sizin yapacağınız işlemde sıfırlanacagını sanmam ama daha bilgili birinin yorum yapması daha dogru olur

sıfırlanacagını düşünmüyorum ben windows 10dan 11 gectim sıfırlandı ama sizin yapacağınız işlemde sıfırlanacagını sanmam ama daha bilgili birinin yorum yapması daha dogru olur
windows 11 bilgisayarınız için hazır diye bildirim geldi

windows 11 bilgisayarınız için hazır diye bildirim geldi
Microsoftun yönergelerini takip ederseniz sıfırlamadan yükseltiyor diye biliyorum. Bunun hakkında videolar da var.

Güncellemelerde bir şey sıfırlanmaz ama Win. 10 kullandığınız bazı uygulamalar , Driver Düzgün çalışmayabilir onun için temiz Win.11 yüklemek çok daha mantıklı olacaktır.

windows 10 pro kullanıyorum windows 11 güncellemesi gelmiş şimdi windows 11e geçersem pc sıfırlanırmı bilen varm
Pc içinden geçiyorsanız dosyalar olduğu gibi kalıyor.

sıfırlanmıyor ben 10dayken 11e geçtim windows win 11 pcniz için uyumlu dedi bende 11e güncelleştirdim bişey olmuyor sıfırlanma gibi en azından bende öyle bişy olmadı

windows yükseltmeni kesinlikle tavsiye etmem. eğer windows 11 e geçmek istiyorsan mutlaka formatlayıp geçiş yap. yükseltme yapınca çok problemler oluyor.

Ben öyle yapmıştım sıfırlanmadi ama Windows 11 geçmeni tavsiye etmem

Ben öyle yapmıştım sıfırlanmadi ama Windows 11 geçmeni tavsiye etmem
bence windows 11 geçilir mi geçilmez mi tartışmasında en mantıklı olan hareket kullanıcının deneyip kendisi karar vermesi. şahsen ben geçtim ve çok memnunum. herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ayrıca yükseltme yaptıysanız sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. yükseltme yapılmasını bu işin uzmanları dahi kimse tavsiye etmiyor herkes formatlayıp geçin diyor.

windows 10da kal seçeeği vardı onu seçtim 11e geçmicem gibi şuan

bence windows 11 geçilir mi geçilmez mi tartışmasında en mantıklı olan hareket kullanıcının deneyip kendisi karar vermesi. şahsen ben geçtim ve çok memnunum. herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ayrıca yükseltme yaptıysanız sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. yükseltme yapılmasını bu işin uzmanları dahi kimse tavsiye etmiyor herkes formatlayıp geçin diyor.
Windows 10 ve 11 ram kullanımlarina bakmak yeterli gibi kendileri bile Windows 11 de sıkıntı olduğunu söylediler bazı şeylerdeki çökme sorunu ve kullanım konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,196
Üyeler
191,441
Son üye
Shade7
Geri