ya geçen o kadar saçma şeyden ifadeye çağırıldım ki bi yorum atmışım herifin teki cimere atmışcimerlik bir şey yok kral![]()
ya geçen o kadar saçma şeyden ifadeye çağırıldım ki bi yorum atmışım herifin teki cimere atmışcimerlik bir şey yok kral![]()
Bakarken kastı o kadar hantal bir işletim sistemi default win11Buraya Windows 11 kullanıcıları kullandıkları sistemin ekran görüntüsünü buraya ekleyebilirler. Herkesin bir tarzı var sonuçta amaç bu gibi değişiklikleri görebilmek. Tema ve wallpaper paylaşımıda konudan paylaşılabilir.
Alıntıyı görüntüle
bu adamın sistemi default değildir tanıyorum kendisiniBakarken kastı o kadar hantal bir işletim sistemi default win11
bu windows 10 değilmi ya
bmw aşkı kokuyo resmen (cs oynamaktan 4:3 olmuş)
trrent hocam yakın zamanda satın alacağım.Forza orijinal mi yoksa t orrent mi hocam
evet hocam 10bu windows 10 değilmi ya
Yani mi ?
O benim değil, devletin işi.Yani mi ?amedsporun nasıl bir takım ve neyi desteklediğini biliyorsun değil mi ?
ya geçen pubg oynuyorum ben dağa çıkmam diyince takım arkadaşlarım beni öldürdülerYani mi ?amedsporun nasıl bir takım ve neyi desteklediğini biliyorsun değil mi ?