Neler Yeni

Windows 11 Geçilir Mi?

Windows 11'i Flash'a yazdırayım diye düşünüyorum Rufus'la. Kenarda dursun hemde geçerim diye belki.

Bi de bu Microsoft'un sitesindeki ISO kısmında bulunan ve tek seçenek olan Windows 11 MultiEdition ISO'yu mu indireceğiz Flash'a yazmak için?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
eğer işlemcin hibrit denilen performance efficiency gibi çekirdekleri barındırıyorsan win11 iyidir. ama düz X cores X treads gibi bir işlemciyse ben win 10da kalınmasını öneriyorum en azından oyun oynanma göz önünde bulundurulursa. he oyun oynamıyorum diyorsan yiyorsa mac os bile denenir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer işlemcin hibrit denilen performance efficiency gibi çekirdekleri barındırıyorsan win11 iyidir. ama düz X cores X treads gibi bir işlemciyse ben win 10da kalınmasını öneriyorum en azından oyun oynanma göz önünde bulundurulursa. he oyun oynamıyorum diyorsan yiyorsa mac os bile denenir.
Yani 11'e hiç mi geçmeyeyim? Düzeltemezler mi bu olayı?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Yani 11'e hiç mi geçmeyeyim? Düzeltemezler mi bu olayı?
yani düzeltme güncellemeler sürekli geliyor ama oyun bazında win10 hala dimdik ayakta duruyor. yukarıda detaylı yazdığım gibi işlemci türün nasılsa oyun performansını etklier hibritse win11 ilaç olur ama değil win10 hala çıtırında devam ediyor. kullanım amacın ve bileşenlerinde doğru orantılı yani.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Windows 11'i Flash'a yazdırayım diye düşünüyorum Rufus'la. Kenarda dursun hemde geçerim diye belki.

Bi de bu Microsoft'un sitesindeki ISO kısmında bulunan ve tek seçenek olan Windows 11 MultiEdition ISO'yu mu indireceğiz Flash'a yazmak için?
Bence windows 10 desteği bitene kadar geçmeni tavsiye etmiyorum, ben win11 den döndüm yani performansını çok iyi olduğunu düşünmüyorum kulanımları falan özelikle mesela daha yeni duyuru gördüm windows 11'e güncelleme gelmiş bir şey sorunlu çıkmış yani ben tavsiye etmiyorum.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Testlerde göz önüne alındığında o işlemciler bile olsa, tırt olduğu ortada. Hala bug, çöplük içinde 11. Önümüzde yapay zeka güncellemesi var, o geldiğinde asıl zortlamalar top seviyeye çıkacak :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şöyle ben kendi bilgisayarımda kullanıyorum. Yani bir bug ile karşılaşmadım günlük kullanımda. Kullan eğer bir sorun görürsen geçersin tekrar.

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Ben kullanıyorum sıkıntı yok gibi ama kötü bir pc varsa ozm geçme

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
Geçme kardeşim ben geçtim 11e lolde sc açamadım sonra win10a geri döndüm win11 pişmanlıktır bir süreliğine alsjdlajsdk

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam işlemcim r5 3500x geçmeli miyim sence yoksa win 10 da kalayım mı

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Artık W11 oturdu, denenebilir. Kaynak tüketimi ve oyun performansı olarak W10'un gerisinde olacaktır yine de

Top Bottom