Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Arkadaşlar Windows 10 dan 11 geçilirmi Windows update kısmında yükselt kısmı var ama sizce geçilirmi?
Hocam ben temiz kurulumla geçtim problem yaşamıştım bundan 2 3 gün önce geri 2 kere format attım 10 geçtim arasında hız farkı var 10 daha hızlı şuan elimdeki sistem üst seviye olmasına rağmen bilgisayarımı kastırıyordu.ben geçtim sıkıntım yok ancak problem yaşayan çok kişi var
Bu konuyu açmanın sebebi direk update den geçsem acaba kasma sorunu ortadan kalkarmı diye bi sormak istedim.Ben geçtim, problem yaşamadım, yaşarsan da zaten geçtiğin ilk 10 gün içinde tekrar W10'a geri dönme şansını sana veriyor Microsoft
Aynısı bende olduBen geçtim problem yaşadım ve tekrar formatla w10 döndüm. Bazı oyunları açmıyordu pc kasıyordu vs
Dene, kalkmazsa geri dönersin zatenBu konuyu açmanın sebebi direk update den geçsem acaba kasma sorunu ortadan kalkarmı diye bi sormak istedim.
Bende tpm 2.0 desteği varbence şu an W11 geçmek için bir nedeniniz yok görünüyor, beklemenizi öneririm. bazı oyunlarda özellikle VALORANT oyununda topluluk sıkıntı yaşıyor. TPM 2.0 hatasından dolayı.
Bende tpm 2.0 desteği var
Evet öyle yapacağım cevaplarnız için şükranlarımı sunarımdediğim gibi geçmek için bir nedeniniz yok, beklemenizi öneririm ve W11 nihai yani artık tamamen oturmuş haline geldiği zaman geçmenizi öneririm.