Windows 11 geçilirmi?

DarkLegion3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Bilgisayarıma windowsumu 11 yapabileceğim bir teklif geldi sizce yapmalı mıyım?

Ekler

• windows.png
    windows.png
    89.6 KB · Hit: 65
geçilmez. win 10 a göre gözle görünür derecede yavaşlık var, tepkimeleri daha yavaş, stabil değil.

geçilmez. win 10 a göre gözle görünür derecede yavaşlık var, tepkimeleri daha yavaş, stabil değil.
Sözünüze hem katılıyorum hemde katılmıyorum. Katılıyorum çünkü eski cihazlar gerçekten ayvayı yiyor. Ama katılmıyorum intelin işlemcileri 11. Nesil işlemcileri bile sızdırılan versiyondan beri optimize halde. Ama AMD aynı şeyi söyleyemem.

Sözünüze hem katılıyorum hemde katılmıyorum. Katılıyorum çünkü eski cihazlar gerçekten ayvayı yiyor. Ama katılmıyorum intelin işlemcileri 11. Nesil işlemcileri bile sızdırılan versiyondan beri optimize halde. Ama AMD aynı şeyi söyleyemem.
9. nesil i5 kullanıyorum. haziranda büyük güncelleme gelecek galiba, ancak o zamandan sonra geçilir diye düşünüyorum

9. nesil i5 kullanıyorum. haziranda büyük güncelleme gelecek galiba, ancak o zamandan sonra geçilir diye düşünüyorum
İ5 11400f ile suzdığından beri baya güzel akıcı deneyim yaşadım. Hemde HDD ile.

Windows 10 yaklaşık 6 yıllık bir işletim sistemi olduğu için bana çok daha güvenilir ve stabilize geliyor. Ama win11 daha çok yeni bir işletim sistemi. 2.yılında geçmeyi düşünüyorum. Şu anlık size önermem ama tabii ki cihazınızın özelliklerini bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,530
Üyeler
194,431
Son üye
serkangly
Geri