Neler Yeni

Windows 11 geçilirmi?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Bilgisayarıma windowsumu 11 yapabileceğim bir teklif geldi sizce yapmalı mıyım?

Ekler

• windows.png
    windows.png
    89.6 KB · Hit: 53

şahin doğan

80+ Platinum
geçilmez. win 10 a göre gözle görünür derecede yavaşlık var, tepkimeleri daha yavaş, stabil değil.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
geçilmez. win 10 a göre gözle görünür derecede yavaşlık var, tepkimeleri daha yavaş, stabil değil.
Sözünüze hem katılıyorum hemde katılmıyorum. Katılıyorum çünkü eski cihazlar gerçekten ayvayı yiyor. Ama katılmıyorum intelin işlemcileri 11. Nesil işlemcileri bile sızdırılan versiyondan beri optimize halde. Ama AMD aynı şeyi söyleyemem.

şahin doğan

80+ Platinum
Sözünüze hem katılıyorum hemde katılmıyorum. Katılıyorum çünkü eski cihazlar gerçekten ayvayı yiyor. Ama katılmıyorum intelin işlemcileri 11. Nesil işlemcileri bile sızdırılan versiyondan beri optimize halde. Ama AMD aynı şeyi söyleyemem.
9. nesil i5 kullanıyorum. haziranda büyük güncelleme gelecek galiba, ancak o zamandan sonra geçilir diye düşünüyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
9. nesil i5 kullanıyorum. haziranda büyük güncelleme gelecek galiba, ancak o zamandan sonra geçilir diye düşünüyorum
İ5 11400f ile suzdığından beri baya güzel akıcı deneyim yaşadım. Hemde HDD ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Emin BAYRAKTAR
Windows 10 yaklaşık 6 yıllık bir işletim sistemi olduğu için bana çok daha güvenilir ve stabilize geliyor. Ama win11 daha çok yeni bir işletim sistemi. 2.yılında geçmeyi düşünüyorum. Şu anlık size önermem ama tabii ki cihazınızın özelliklerini bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem.

Top Bottom