sistemin nedir?WİNDOWS 11 E GEÇMEK İÇİN İYİ BİR ZAMANMI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?
Geçmek istiyorsan geç ben win 10 a geri döneceğim hatalardan falan değil sırf genel görüntüsü falan gözümü çok yorduğundanWİNDOWS 11 E GEÇMEK İÇİN İYİ BİR ZAMANMI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?
ryzen 5 5600 rx6700 quick 16 gb ramsistemin nedir?
onu ayarlıyorsun ya windows 10 gibi yapabilirsin ama hatalardan korkuyorumGeçmek istiyorsan geç ben win 10 a geri döneceğim hatalardan falan değil sırf genel görüntüsü falan gözümü çok yorduğundan
geç benceryzen 5 5600 rx6700 quick 16 gb ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu ayarlıyorsun ya windows 10 gibi yapabilirsin ama hatalardan korkuyorum
23H2 kullanıyorum çok memnunumryzen 5 5600 rx6700 quick 16 gb ram
hatasını görmedim ben şahsen tam sürüme çıktığından beri kullanıyorumryzen 5 5600 rx6700 quick 16 gb ram
Tanıdığım duyduğum kişilerin bazıları hatalardan dolayı win10 pro'ya geçip bıraktı, kimisi de win11den devam ediyor herhangi bir sıkıntım yok diyor. Ben çok kısa bir süre kullandım ve hatalardan dolayı geri döndüm win10 pro'ya, yakınımın iyi bir laptop'u var ve özellikle ona win10 pro kurdum. Çözemediğim bir konu fakat win8 gibi win11'de benim gözümde tutmadı.WİNDOWS 11 E GEÇMEK İÇİN İYİ BİR ZAMANMI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?
bende 23H2 kullanıyorum ayrıca ben alttada bıraktığım gibi 4.2 ghz overclocklu kullanıyorum22H2 Gelmiş bana