Windows 11 güncellestırme ekranında kaldı

Ahmet09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Pcyi yeniden başlattım ve kendiliğinden güncelleme yapmaya başladı ve 30 40 dkdir "Güncelleştirmeler devam ediyor. Lutfen bilgisayarınızı açık tutun." Yazıyor. Pcde işim var. Ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu yazarken monitördeki sinyal kesildi ama pc çalısiyor

Pcyi yeniden başlattım ve kendiliğinden güncelleme yapmaya başladı ve 30 40 dkdir "Güncelleştirmeler devam ediyor. Lutfen bilgisayarınızı açık tutun." Yazıyor. Pcde işim var. Ne yapmam lazım

Bunu yazarken monitördeki sinyal kesildi ama pc çalısiyor
Monitör ekranı kapatmıştır ya da yeniden başlatma yerinde boot edememiştir. Düğmeden kapatırsan ya Windows hasar alacak (Hasar alırsa formata kadar yolu var) ya da güncellemeyi iptal edip açılacak.

Monitör ekranı kapatmıştır ya da yeniden başlatma yerinde boot edememiştir. Düğmeden kapatırsan ya Windows hasar alacak (Hasar alırsa formata kadar yolu var) ya da güncellemeyi iptal edip açılacak.
Monitör açık hocam. Sizce ne yapmalıyım

Direk sinyal yok monitör uyku moduna geçti
Mouse falan hareket ettirince ya da klavye de herhangi bir tuşa basınca ekran gelmiyorsa düğmeden kapatıp açmayı deneyebilirsin.

Direk sinyal yok monitör uyku moduna geçti

Hocam geldi şuan
Güncellemeyi yapmasını bekle.

30-40 dakikadır güncellemeyi yapması da sıkıntı aslında.

Mouse falan hareket ettirince ya da klavye de herhangi bir tuşa basınca ekran gelmiyorsa düğmeden kapatıp açmayı deneyebilirsin.

Güncellemeyi yapmasını bekle.
Mouseyi biraz iktirince güncelleme ekranı geri geldi
20230218_233503.jpg

Bunu 30-40 dakikadır yapıyor olması da biraz sıkıntı. Eğer önemli işin yoksa bırak yapsın. Düğmeye basıp kapatırsan yukarıda dediğim gibi iki ihtimal var.
Tamamdır hocam. Ne kadar bekleyeyim. Birde geçende 22h2 mı öyle bir güncelleme gelmişti o bile bukadar sürmemişti.

Tamamdır hocam. Ne kadar bekleyeyim. Birde geçende 22h2 mı öyle bir güncelleme gelmişti o bile bukadar sürmemişti.
Senin yerinde olsam risk alıp düğmeden kapatıp açardım. 5-6 saatte sürebilir. Takılmışta olabilir ama ortada bir sorun olduğu kesin.

Senin yerinde olsam risk alıp düğmeden kapatıp açardım. 5-6 saatte sürebilir. Takılmışta olabilir ama ortada bir sorun olduğu kesin.
Hocam teşekkür ederim yardımınız için açıldı pc.

Açıldıktan sonra norton anti virüsten uyarı geldi. Onla alakalı olabilir mi

Hocam iyi akşamlar. Aynı sorun tekrardan başıma geldi. Yeniden başlat diyince hep güncelleştirmeler devam ediyor diyor ve kalıyor öyle. Kapatırkende 15sn lik filan geliyor

Geri