Usb bulamadım, başka yöntem ile yapabilir miyim?Usb belleğe imajı yazdırıp setup üzerinden kurmayı dener misin?
Windows'u nerden yükseltiyoruz, yarım saattir arıyorum. Görme problemim var sanırım.
İsonun içini açabilirsin çift tıklayıp.Usb bulamadım, başka yöntem ile yapabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows yükseltme aracını Microsoft un sitesinden indir. Ben o şekilde yükledimWindows'u nerden yükseltiyoruz, yarım saattir arıyorum. Görme problemim var sanırım.
Zaten hali hazırda W11 kullanıyorum fakat tam sürüme geçiş güncellemesi bende gözükmüyor.Hayır resmi sitesinden indirebilirsin.
O zaman bunu yükle, bu gerçekten çözüm. Tpm istemiyor.yine aynı hata
Eski olduğu için olabilir yanlış hatırlamıyorsam Secure Boot GPT sistemlerde çalışıyordu, sizinki MBR olduğu için hata veriyor olabilir.evet eski diye gösteriyor, UEFİ moduna aldım ama bir şey değişmedi
araştırmalarıma göre format atmam gerekiyormuş ama bence format atılmadan yapılabilir, anakartım asus a320m son bios güncellemesinde desteklediği yazıyorEski olduğu için olabilir yanlış hatırlamıyorsam Secure Boot GPT sistemlerde çalışıyordu, sizinki MBR olduğu için hata veriyor olabilir.
Dediklerimden yola çıkarak biraz araştırma yapmanızı öneriyorum daha kesin bir sonuca varırsınız.