Windows 11 kurmalı mıyım ?

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
Beyler sistemi Windows 10 Pro'da kullanıyorum sizce Windows 11 kurmalı mıyım ? Performansı düşürüyor mu ? bi ara stabil değil su an deniyordu sorunları vb düzeltildi mi ?

Sorun yaşayanlar var hala, Windows 10 21H2 kullanmalısınız.

Beta'dan sonra hiç sorun yaşamadım. Hala da kullanıyorum.

Bence rahat 1 senesi daha var geçmek için
neden hocam performansı vb mi düşürüyor ? bir de ben adobe programları ile cod 2019 hariç oyun oynamıyorum program kullanmıyorum bunlarda stabil çalışıyorsa ve performansı düşürmüyorsa yeterli bana

Beyler sistemi Windows 10 Pro'da kullanıyorum sizce Windows 11 kurmalı mıyım ? Performansı düşürüyor mu ? bi ara stabil değil su an deniyordu sorunları vb düzeltildi mi ?
Düzeltildi dostum düzeltiliyor. Sorun felan göremedim ben. sorun yaşamadım ki zaten. Hatta gelmiş geçmiş bence en stabil windows.

neden hocam performansı vb mi düşürüyor ? bir de ben adobe programları ile cod 2019 hariç oyun oynamıyorum program kullanmıyorum bunlarda stabil çalışıyorsa ve performansı düşürmüyorsa yeterli bana
Arayüz kasma ve takılma sorunları belirtmiş bazı kullanıcılar, renk kalibrasyon problemi vardı düzeltildi sanırım.Daha bir çok sorun çıkacak gibi duruyor. Uğraşmak istemiyorsanız w10 ideal, zaten microsoft nedense bir iyi bir kötü işletim sistemi şeklinde gidiyor nedense :) Umarım bu w11 de bu furyaya kurban gitmez

Final sürüm çıktığından beri kullanıyorum bir sorununu görmedim.

Şu an için Windows 10 yeterli. Yükseltmeye gerek yok.

Ben Önermiyorum Ne Zaman İndirme Fikri Aklıma Girse Buglar Gırla Çok Can Sıkıyor.
Win 10 Gayet Yeterli, Win 11'de Geçilmeye Değer Bir Artısı Yok Teknik Bakımdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,146
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri