Windows 11 oyun performansı

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Güncelleme ile windows 10 'dan windows 11 'e geçmiştim ve valorant gibi oyunlarda fps dropları yaşıyorum temiz kurulum yapmanın performansa bir katkısı olur mu?

Güncelleme ile windows 10 'dan windows 11 'e geçmiştim ve valorant gibi oyunlarda fps dropları yaşıyorum temiz kurulum yapmanın performansa bir katkısı olur mu?
Evet olur. Yükseltme kaynaklı bazen böyle problemler olabiliyor. İstersen ekran kartının sürücüsünü NVİDİA ise DDU, AMD ise Amd uninstaller ile kaldır ve tekrardan kur.

oyun modunu açık tut hep

bakalım şimdi usb bellek hazırlayıpr format atacağım umarım düzelir cevaplarınız için teşekkürler

Windows 10 Şuan Çoğu Oyunda Daha Çok Performans Vermektedir

cevaplarınız için teşekkürler

Temiz kurulum yapmadan geçince sıkıntı oluyor. Mutlaka format şeklinde kurun win 11'i performansı çok etkiliyor.

o sırada win 11'de valorantta benim haller
1656767317885.png

Bu arada son güncelleme ile bende de drop oluyor biraz. oyunla alakalı bence. Windows 11 kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri