Windows 11 Pro Oem Key önerisi

Nopoleon

80+
Reaksiyon skoru
44
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarın içini bir temizleyeyim dedim temizledim bide format atayım win 11 yükleyeyim dedim yükledim sizden ricam
Uygun fiyatlı güvenli bir siteden windows 11 pro oem key önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarın içini bir temizleyeyim dedim temizledim bide format atayım win 11 yükleyeyim dedim yükledim sizden ricam
Uygun fiyatlı güvenli bir siteden windows 11 pro oem key önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Sağlam lisanstan almanı öneririm yada chat cptden win 10 kodu iste belki 11de veriyordur

win 11 iyi mi? bende şimdi format atıcam da

win 11 iyi mi? bende şimdi format atıcam da
yani daha yeni kurdum kurarken çok sorun çıkarmadı ama şu giriş kısmı bir tık can sıkıcı kurarken senden hesap girmeni falan istiyor youtubeden kaldırma yolları var istersen onlara bakarak indirebilirsin (inşallah iyidir)

Sağlam lisanstan almanı öneririm yada chat cptden win 10 kodu iste belki 11de veriyordur
chat gpt malesef vermedi sağlam lisans pahalı geldi biraz daha ucuzu yokmudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenlimidir?

chat gpt malesef vermedi sağlam lisans pahalı geldi biraz daha ucuzu yokmudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenlimidir?
Baya bı aldım sknti olmadı bi iki tanesi yanlış çıkmıştı msj atıyorsun hemen yenisini veriyorlar güvenilir yani şuan bundan aldığım kod la pc mi kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,839
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri