🔥İndirim Windows 11 Pro OEM Lisans Key 91 TL

Reaksiyon skoru
6,704

İlgili konularima bakmayı unutmayın
Başlık 'N11 Alt Limitsiz 100 TL Kupon (Kişiye Özel)' https://forum.donanimarsivi.com/konu/n11-alt-limitsiz-100-tl-kupon-kisiye-ozel.1182885/

Başlık 'N11 Geri Dön Kuponu 400/200 TL İndirim' https://forum.donanimarsivi.com/konu/n11-geri-don-kuponu-400-200-tl-indirim.1182218/

Kodun oem olduğuna slmgr komutları ile bakıp emin olun. Daha önce retail diye mak key vermişlerdi. Söyleyince retail vermişlerdi(başka satıcı).
Massgrave diye nette aratın. Bedava yöntem.

Kodun oem olduğuna slmgr komutları ile bakıp emin olun. Daha önce retail diye mak key vermişlerdi. Söyleyince retail vermişlerdi(başka satıcı).
O yöntemin konusunu bulursam eklicem konuya satıcıyı az bucuk araştırdım yardımcı oluyormus problem olunca halihazırda olmasa MH vs durumu belirtin yardımcısı olacaklardir

Ekstra bir işiniz yoksa pro yerine home kurmanızı öneririm.

mak olursa bi zararı var mı

massgrave ile ücretsiz etkinleştirmek daha mantıklı ya.

mak olursa bi zararı var mı
Çok bir güvenmeyin deniyor ama bilmiyorum yani🙂. Mak atıyorum 1000 etkinleştirme limiti olan bir kod. Ondan sonra etkinleştirilmiyor. Yine tekrar windows kurulumunda etkinleştirilemiyor. Durduk yere geçersiz olabiliyor diyenler de var vs.(Gerçek oem key alırsanız anakarta işleniyor. Tekrar windows kurulumunda otomatik etkinleştiriliyor.)

office için ucuz key&hesap var mı? eskiden ucuzdu şimdi pahalılaşmış baya
Evet baya pahalılaşmış, 6 liraya falan almıştım sonra hesabı unuttum şifeyi de değişmemiştim :kekw:
Geçen gittim pintipin den aldım, trendyol da kupon da veriyor piyasaya göre uyguna geliyor, satıcı da güvenilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,031
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri