Windows 11 Sahte mi?

Linux olayını kabul ediyorum ama AMD artık İntelin yıllarca önünde işlemci olarak bence. Ekran kartında ise hiç bulaşmam AMD' ye. Kaldı ki Valorant Linuxda düzgün çalışmıyor. Photoshop vb. bir sürü program ve oyunda aynı. Oyuzden mecburum Windows'a. En azından benim için böyle.
AMD şuan ekran kartı pazarını yavaş yavaş eline alıyor. CPU ile benzer mimariyi geliştiriyor ve bu gidişle sızıntılara göre Nvidia bir hayli geride kalacak gibi. İntel işlemcide ise 5-6 ay kadar AMD' yi resmen silecek. Sadece Ekim ayını bekleyin derim (y)

AMD şuan ekran kartı pazarını yavaş yavaş eline alıyor. CPU ile benzer mimariyi geliştiriyor ve bu gidişle sızıntılara göre Nvidia bir hayli geride kalacak gibi. İntel işlemcide ise 5-6 ay kadar AMD' yi resmen silecek. Sadece Ekim ayını bekleyin derim (y)
AMD zamanında az hata vermediydi bana sıfır ekran kartı. Bir sürü şey denememe rağmen düzelmediydi. AMD sağlam ekran kartını ucuza çıkarsa bile başka insanlar denemeden almam. Bakarlar Voltaj hataları var mı vb. Ancak Forumlarda falan ünlü olacak modelleri hatası olmayacakta öyle alırım. 2. defa ekran kartı almak istemiyorum. İntel düzgün bir CPU çıkarsa bile aşırı pahalı tutar gibime geliyor. İnsanlar yine F/P AMD ile takılır CPU' da.

AMD zamanında az hata vermediydi bana sıfır ekran kartı. Bir sürü şey denememe rağmen düzelmediydi. AMD sağlam ekran kartını ucuza çıkarsa bile başka insanlar denemeden almam. Bakarlar Voltaj hataları var mı vb. Ancak Forumlarda falan ünlü olacak modelleri hatası olmayacakta öyle alırım. 2. defa ekran kartı almak istemiyorum. İntel düzgün bir CPU çıkarsa bile aşırı pahalı tutar gibime geliyor. İnsanlar yine F/P AMD ile takılır CPU' da.
Intel 12. nesile karşılık 2022 sonbaharında gelecek. (Intel 12 nesil bu yılın sonbaharı geliyor) Yani muhtemelen 1 yıl boyunca Alder Lake 10nm rakipsiz olacak. Ayrıca 6000/5000 serisi AMD kartlar gayet stabil durumdalar. Özellikle 6000 serisi Ray Tracing falan da var.

Hocam Intel AMD'yi nasıl silecek

Bakacağız, göreceğiz zaman ne gösterir artık. :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,637
Üyeler
184,339
Son üye
Shawof
Geri