Neler Yeni

Windows 11 yükseltmesi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Merhaba pcyi win 11e geçiricem pc update kısmında otomatik geçiş var oradan geçirip yedekleme yapmazsam aynı hesaba mı gelir
Format atmakla aynı mantığa geliyorsa öyle yapıcam çünkü dosya yedeklemeli yapınca yükseltme kasıyordu dosya yedekleme kapalı yapınca format gibiyse onu yapıcam

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Merhaba pcyi win 11e geçiricem pc update kısmında otomatik geçiş var oradan geçirip yedekleme yapmazsam aynı hesaba mı gelir
Format atmakla aynı mantığa geliyorsa öyle yapıcam çünkü dosya yedeklemeli yapınca yükseltme kasıyordu dosya yedekleme kapalı yapınca format gibiyse onu yapıcam
En güzeli yedekleme yapıp temiz bir kurulum yapmak

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En güzeli yedekleme yapıp temiz bir kurulum yapmak
Yedekleme yaparak kurulum temiz olmuyor yedekler yüzünden pc ağırlaşıyor bu kesin sonuç fakat ben diyorum ki yedekleme yapmadan yükseltme yaparsam format atmış gibi temiz olur mu

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Yedekleme yaparak kurulum temiz olmuyor yedekler yüzünden pc ağırlaşıyor bu kesin sonuç fakat ben diyorum ki yedekleme yapmadan yükseltme yaparsam format atmış gibi temiz olur mu
%99 W 10 Pro dan W11 e otomatik geçiş yapınca temiz kurulum olmadan sadece işletim sistemine geçmiştim. Sonra beğenmeyip tekrar W10 a geri dönmüştüm

Top Bottom