Windows 11 yükseltmesi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
Merhaba pcyi win 11e geçiricem pc update kısmında otomatik geçiş var oradan geçirip yedekleme yapmazsam aynı hesaba mı gelir
Format atmakla aynı mantığa geliyorsa öyle yapıcam çünkü dosya yedeklemeli yapınca yükseltme kasıyordu dosya yedekleme kapalı yapınca format gibiyse onu yapıcam

Merhaba pcyi win 11e geçiricem pc update kısmında otomatik geçiş var oradan geçirip yedekleme yapmazsam aynı hesaba mı gelir
Format atmakla aynı mantığa geliyorsa öyle yapıcam çünkü dosya yedeklemeli yapınca yükseltme kasıyordu dosya yedekleme kapalı yapınca format gibiyse onu yapıcam
En güzeli yedekleme yapıp temiz bir kurulum yapmak

En güzeli yedekleme yapıp temiz bir kurulum yapmak
Yedekleme yaparak kurulum temiz olmuyor yedekler yüzünden pc ağırlaşıyor bu kesin sonuç fakat ben diyorum ki yedekleme yapmadan yükseltme yaparsam format atmış gibi temiz olur mu

Yedekleme yaparak kurulum temiz olmuyor yedekler yüzünden pc ağırlaşıyor bu kesin sonuç fakat ben diyorum ki yedekleme yapmadan yükseltme yaparsam format atmış gibi temiz olur mu
%99 W 10 Pro dan W11 e otomatik geçiş yapınca temiz kurulum olmadan sadece işletim sistemine geçmiştim. Sonra beğenmeyip tekrar W10 a geri dönmüştüm

ben format atmadan geçmiştim hala da öyle kullanıyorum bir sorunu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,489
Üyeler
184,463
Son üye
ahmetckr06
Geri