Maeve Wiley
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,003
Derecesizdeyim ölünce foruma bakıyorum.hem oynayıp hem nasıl forumda gezion taktik ver![]()
Derecesizdeyim ölünce foruma bakıyorum.hem oynayıp hem nasıl forumda gezion taktik ver![]()
Yan ekran yada alt+tab.hem oynayıp hem nasıl forumda gezion taktik ver![]()
ikinci ekranım olucak kadar zengin değilimYan ekran yada alt+tab.
Post automatically merged:
Sorun rapor edildi. Destek oyu için: https://aka.ms/AAdaect
6 ekranım var.ikinci ekranım olucak kadar zengin değilim![]()
Çok komik. Bir daha olmasın.mail at parasını versinler![]()
Espri yapmadım.Çok komik. Bir daha olmasın.
mammamiaKıyamam aynı konunun bir tane bile kelime değiştirilmemişiniTechnopat Sosyalde de açmış.
- Diğer forumlarda açtığınız konuları Technopat Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın.
Rapor sistemini doğru kullanayım o zaman.
Ne alakası var kelimeleri değiştirerek açtım ama?Kıyamam aynı konunun bir tane bile kelime değiştirilmemişini Technopat Sosyalde de açmış.
- Diğer forumlarda açtığınız konuları Technopat Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın.
Rapor sistemini doğru kullanayım o zaman.
W11 e tamamen geçmek istiyorum mantıklı mıArkadaşlar Windows 11'de UAC (Kullanıcı hesabı denetimi)'inde bug buldum olay şu örnek olarak CMD'yi yönetici olarak açtığımızda kullanıcı hesabı denetimi geliyor ancak durum bu
Alıntıyı görüntüle
''evet'' yazması gereken yerde ''Beni anımsa'', "hayır" yazması gereken yerde "C" yazıyor ve "kullanıcı hesabı denetimi" yazması gereken yerde "o" yazıyor.
Ek olarak dosya yolunun gözükmesi gereken yerde "evet" yazıyor.
Geri bildirim merkezinden rapor edeceğim.
Edit: Rapor edildi. Destek oyu için: https://aka.ms/AAdaect
Saçmalamayın değiştirerek açtım bilerek ama yine konuyu silmişler valla bir şey paylaşmayacağım artık bıktım ya....Kıyamam aynı konunun bir tane bile kelime değiştirilmemişini Technopat Sosyalde de açmış.