- Reaksiyon skoru
- 22,493
windows sanal makine değil mi la hee doğru işletim sistemiydi ĞĞĞĞĞSanal makineye kurmadım ki direk ana bilgisayarıma kurdum şuan Windows 11 den yazıyorum.![]()
windows sanal makine değil mi la hee doğru işletim sistemiydi ĞĞĞĞĞSanal makineye kurmadım ki direk ana bilgisayarıma kurdum şuan Windows 11 den yazıyorum.![]()
@-Osman- Bu kişide bana geçen yılın yazısını atıyordu çıkmayacak diyorduBi arkadaş vardı forumda windows 11 gelmicek diye benle dalga geçmişti şimdi nerde o bi bulsam![]()
Nasıl güzelmi?Sanal makineye kurmadım ki direk ana bilgisayarıma kurdum şuan Windows 11 den yazıyorum.![]()
Cillop gibi. Çok beğendim asla Windows 10'a geri dönmem artık.Nasıl güzelmi?
Bence alışma süresi falan var ben direk alışamam geçmeyi fazla düşünmüyorum.Cillop gibi. Çok beğendim asla Windows 10'a geri dönmem artık.
Ücretsiz olacak zaten ayrıca cmd üzerinden bir şey yüklemeden aktif edilebiliyor.Resmi olarak çıktığında geçeceğim. Beğendim çünkü. Tabii Windows 10'dan 11'e geçiş ücretsiz olursaKorsan olarak aktif etmek istemiyorum.
Ben alıştım bile galiba baya bi susamışım yeni Windows sürümüneBence alışma süresi falan var ben direk alışamam geçmeyi fazla düşünmüyorum.
ben görev çubuğuna anında alışırım bende görev çubuğundaki simgeler ortada olduğu içinBence alışma süresi falan var ben direk alışamam geçmeyi fazla düşünmüyorum.
Ben geçersem simgeleri Windows 10'daki gibi sola koyarım alıştım soldaben görev çubuğuna anında alışırım bende görev çubuğundaki simgeler ortada olduğu için![]()
O nasıl oluyo laĞGeçmeyi çok isterim ama babam izin vermiyor![]()
kaydırma var mı ki ?Ben geçersem simgeleri Windows 10'daki gibi sola koyarım alıştım solda
Var. Eski yerine koyabiliyorsun.kaydırma var mı ki ?![]()