Dorske
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@damn2u @SavageWarrior @innata Bugün kuzenime gidip rufus ile kurdum, cevap ve yardımınız için sağolun.
Ne yaptın, nasıl yaptın anlatırsan yaşadığın sorunu yaşayan başka üyeler olursa onlara yardımcı olabilir.@damn2u @SavageWarrior @innata Bugün kuzenime gidip rufus ile kurdum, cevap ve yardımınız için sağolun.
rufusta her şey hazır olunca başlat diyorsun orada seçenekler var tpm 2.0 zorunluluğunu kaldır diyeNe yaptın, nasıl yaptın anlatırsan yaşadığın sorunu yaşayan başka üyeler olursa onlara yardımcı olabilir.
Hocam kuzenlere gittiğimde ilk windowsun kendi sayfasına gidip iso dosyasını kurdum, ardından rufusu kurup açtım. Kullanacağım usb belleği ve iso dosyasını seçip başlat dedim, nerdeyse hiç bir ayara dokunmadım diyebilirim, sonrasında kurulduğunda usb'yi kendi bilgisayarıma takıp kurulumu yaptım.Ne yaptın, nasıl yaptın anlatırsan yaşadığın sorunu yaşayan başka üyeler olursa onlara yardımcı olabilir.
Ben yüklerken öyle bir seçenek görmedim ama yinede yüklendi.rufusta her şey hazır olunca başlat diyorsun orada seçenekler var tpm 2.0 zorunluluğunu kaldır diye
bende eski sürüm var ondandır belkiBen yüklerken öyle bir seçenek görmedim ama yinede yüklendi.