AtillaBaki25
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
selam dostlar sizce windows 11e geçmek mantıklı mı avantajları neler
sistem 3090 7600x
sistem 3090 7600x
3 seneye yakın Windows 11 kullandım ve gelen güncellemeleri yaptıkça stabilitesi bozuldu Windows 10'a geçiş yaptım şuan 10 kaymak gibi akıyor.selam dostlar sizce windows 11e geçmek mantıklı mı avantajları neler
sistem 3090 7600x
anladım hocam3 seneye yakın Windows 11 kullandım ve gelen güncellemeleri yaptıkça stabilitesi bozuldu Windows 10'a geçiş yaptım şuan 10 kaymak gibi akıyor.
selamlar biosu win11 için güncellemiştim de o yüzden win 10 da stabil değil güncellediğim biosun sürümünü de unuttum ne yapmalıyım hocam son sürüm bios update yapsam eski stabilliğine kavuşur mu acaba temiz format atıyorum teşekkürler.3 seneye yakın Windows 11 kullandım ve gelen güncellemeleri yaptıkça stabilitesi bozuldu Windows 10'a geçiş yaptım şuan 10 kaymak gibi akıyor.
Bu arada bende Windows 11 için Bios update yapmıştım ama onlar stabiliteye etki etmiyor ya.selamlar biosu win11 için güncellemiştim de o yüzden win 10 da stabil değil güncellediğim biosun sürümünü de unuttum ne yapmalıyım hocam son sürüm bios update yapsam eski stabilliğine kavuşur mu acaba temiz format atıyorum teşekkürler.