işlemcin iyiymiş ilginçBendede hantal hissettiriyor. İlginç.
Çok yavaş değil fakat bir şeye tıkladıktan sonra 1 saniye bekletmesi sinir bozucu.işlemcin iyiymiş ilginç
ne zaman denedin güncelemelerle düzelmiştir belkiİmzamda yazıyor.
Şuan W11 kullanıyorum.ne zaman denedin güncelemelerle düzelmiştir belki
2 kat fazla kod var 11 de, sistem şiştiği zaman çok yavaşlıyor, tek çare custom windows kullanmak.Yavaş ne gibi bir yavaş hani atmışken geçireyim birdaha uğraşmayayım diye demiştim
animasyondan bağsediyosan o sana öyle gelmiş olabilir animasyonları kapatmayı dene istersenÇok yavaş değil fakat bir şeye tıkladıktan sonra 1 saniye bekletmesi sinir bozucu.
Deneyeyim sağolun.animasyondan bağsediyosan o sana öyle gelmiş olabilir animasyonları kapatmayı dene istersen
onuda herkes yapamıyo formatlıyoz mecur2 kat fazla kod var 11 de, sistem şiştiği zaman çok yavaşlıyor, tek çare custom windows kullanmak.
%50 win 10 %50 win 11 kullanıyor global veriler bunu gösteriyor yani sana uygun hangi süremse onu kullan ben ilk çıktığında kullanan kullanicilardanım sorun yaşamadım demek ki yüzde 50 kesimde sorunsuz kullanıyorRx 6600 i5 10.nesil 8x8 16 ram'im var bilgisayarda fps sorunları falan başladı bir anda format atıcaktım atmışken win11 yapmalı mıyım?
O kadar yükseldimi ya birkaç ay önce %32 di win 11%50 win 10 %50 win 11 kullanıyor global veriler bunu gösteriyor yani sana uygun hangi süremse onu kullan ben ilk çıktığında kullanan kullanicilardanım sorun yaşamadım demek ki yüzde 50 kesimde sorunsuz kullanıyor
Hayır son haberlerden sonra düşmüş olan veri ben düz olarak yuvarladim birisi 46 48 oranında diğeri de o civarda tabi bu Steam kullanıcı verisiO kadar yükseldimi ya birkaç ay önce %32 di win 11
Senin dandik paneldendir. Loq serisinde iyi panel yok dostum.Ben sevemedim Windows 11'i. 8845HS işlemcide bile yavaş hissettiriyor. Windows Me gibi. Ya mükemmel ya da rezalet çalışıyor. Cihazdan cihaza değişiyor.
"Dandik" panel 40K victustan daha canlı renk gösteriyor.Senin dandik paneldendir. Loq serisinde iyi panel yok dostum.