ergunugur661
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Ben şuan windows 10 pro kullanıyorum. Bilgisayarım windows 11 yüklememe izin veriyor. Sizce yüklemeli miyim?
Sürekli güncelleme alıyor optimizasyon için günlük kullanıcı iseniz yani video falan izlemek için kullanacaksanız geçebilirsiniz ama oyun tarafında geçmenizin bir anlamı yok bence. Haziranda büyük bir güncelleme alacak isterseniz o zaman geçebilirsiniz , Win10'da 2025'e kadar güncelleme almaya devam edecek siz bilirsinizBen şuan windows 10 pro kullanıyorum. Bilgisayarım windows 11 yüklememe izin veriyor. Sizce yüklemeli miyim?
TeşekkürlerSürekli güncelleme alıyor optimizasyon için günlük kullanıcı iseniz yani video falan izlemek için kullanacaksanız geçebilirsiniz ama oyun tarafında geçmenizin bir anlamı yok bence. Haziranda büyük bir güncelleme alacak isterseniz o zaman geçebilirsiniz , Win10'da 2025'e kadar güncelleme almaya devam edecek siz bilirsiniz
Aşağıdaki verdiğim linkteki yöntemi deneyerek bir kurulum yaptım, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bence geçersen bir sorun yaşamazsın.Ben şuan windows 10 pro kullanıyorum. Bilgisayarım windows 11 yüklememe izin veriyor. Sizce yüklemeli miyim?
hocam win 11 deyim 10 la oyun bakımından pek bir fark bulamadım benBen şuan windows 10 pro kullanıyorum. Bilgisayarım windows 11 yüklememe izin veriyor. Sizce yüklemeli miyim?
Şu an geçme hala ufak tefek bugları var, w11 kullanıcısıyım.Ben şuan windows 10 pro kullanıyorum. Bilgisayarım windows 11 yüklememe izin veriyor. Sizce yüklemeli miyim?