Zaten oyun oynamak için çok mantıklı değil. En iyisi masaüstü sistem kurmak.parallels programını duydum ama performans çok fazla düşüyormuş bu şekilde maalesef.
Zaten oyun oynamak için çok mantıklı değil. En iyisi masaüstü sistem kurmak.parallels programını duydum ama performans çok fazla düşüyormuş bu şekilde maalesef.
Bence 2. Bilgisayar alma şansınız varsa 2. Pc alin Hocam win kurmak zor oluyor diye biliyorumEvet MacBook hocam.
gpu fiyatları oturursa rtx 5090 masaüstü dizmeyi düşünüyorum. Mac'te windows kullanabilsem bu işlere hiç girmezdim...Bence 2. Bilgisayar alma şansınız varsa 2. Pc alin Hocam win kurmak zor oluyor diye biliyorum
Virtual teknolojileri ile kurarsin fakat mac potansiyeline yazikgpu fiyatları oturursa rtx 5090 masaüstü dizmeyi düşünüyorum. Mac'te windows kullanabilsem bu işlere hiç girmezdim...
şu Mac'lere windows desteği gelse piyasayı siler süpürürdü. macOS maalesef çok çok kısıtlı bir sistem. geforce now üyelik alıp oyun oynamayı deneceğim sanal makinede oyun açmak işkence dediler.Virtual teknolojileri ile kurarsin fakat mac potansiyeline yazik
Seceneklerin
1. Parallels - paid2. Utm free -3. Mac kalsin Cloud game - xbox cloud, geforce now falan