Quiet Boot ayarı varsa devre dışı bırakmak lazım.Gayet normal, bir sorun göremedim ben.
GIGABYTE anakartlarda POST hızlı bitiyor sanırım, Asus'da öyle değil 5-10 saniye falan sürüyor POST'un sürmesi.
İlk olarak titanium hayırlı olsunGayet normal, bir sorun göremedim ben.
GIGABYTE anakartlarda POST hızlı bitiyor sanırım, Asus'da öyle değil 5-10 saniye falan sürüyor POST'un sürmesi.
Sonra hatırlatırsan bakarım, ama öyle bir ayar görmemiştim sanırım, her yerine bakmıştım BIOS'un.Quiet Boot ayarı varsa devre dışı bırakmak lazım.
Eyvallah!İlk olarak titanium hayırlı olsun![]()
Yok hayır, illaki 10 saniye olmasına gerek yok.ikinci olarak korktum bi an 10 snde fln açılması mı gerekiyodu acaba diye
hocam benim sistem daha geç mi açılacak :dGayet normal, bir sorun göremedim ben.
Masaüstüne ulaştığında 30 saniye falan geçmiş oluyor, iş adamı mısın mübarek, 30 saniye hiçbir şey, bekleyiverhocam benim sistem daha geç mi açılacak :d
Biosta fast boot olayı var onu açabilirsiniz eğer asus ta varsa (bende var o yüzden fakat sevmiyorum biosa giremeyinceSonra hatırlatırsan bakarım, ama öyle bir ayar görmemiştim sanırım, her yerine bakmıştım BIOS'un.
Kullanma kılavuzuna da baktım yok, bir sonraki yeniden başlatışımda bakayım.
Eyvallah!
Yok hayır, illaki 10 saniye olmasına gerek yok.
Masaüstüne ulaştığında 30 saniye falan geçmiş oluyor, iş adamı mısın mübarek, 30 saniye hiçbir şey, bekleyiver.
Açıık olması lazım bende.Biosta fast boot olayı var onu açabilirsiniz eğer asus ta varsa (bende var o yüzden fakat sevmiyorum biosa giremeyince) yeniden başlattan uefi ile giriliyo öyle olursa tek çare
Ne nasıl la? Gayet hızlı açılıyor.hocam nasıl yaa
Eski p5g41tmlx de de bayaa sürüyordu post olayıGayet normal, bir sorun göremedim ben.